Breaking news

Sute de amintiri fotografice oferite de studioul Constantin Butuc

Toata lumea vrea sa detina o memorie puternica si un nivel bun de concentratie, mai ales atunci cand este in joc o meserie sau un job de fotograf, care pune mare accent pe finete, rigurozitate, dar si tehnici de transpunere a subiectilor in fotografii inedite de nunta.

foto nuntaEste nevoie de o multime de rabdare si practica pentru a prinde tainele artei de fotografiere si nimeni nu le cunoaste in detaliu, la fel cum o face si cel mai cunoscut fotograf din Bucuresti, Constantin Butuc.

Constantin Butuc va ofera servicii de fotografie si videografie la cele mai inalte standarde

Baza fotografica nu se limiteaza doar la a transpune cateva imagini reale in obiectivul camerei, ci impune, in repetate randuri, unele trucuri reusite, care sa ofere cele mai atractive fotografii, dar si organizarea lor in clipuri video. De exemplu, Constantin Butuc este singurul fotograf care stie ca arta fotografica nu consta in a urma 7 pasi simpli pentru fotografii reusite, ci mizeaza intotdeauna pe crearea unor noi strategii in care subiectii sa fie in centrul fotografiilor.

Implicit, un fotograf este cel care urmareste cu obiectivul sau camera foto acele momente in care mirii sau invitatii sunt fericiti, relaxati si au o stare de bine. De altfel, se impune prezenta unui fotograf si videograf la o nunta, care este capabil sa inregistreze fiecare moment al evenimentului, mai apoi sa il redea printr-un continut unic tip videoclip, atasandu-i o melodie reprezentativa. Nu sunt multi oameni care pot realiza acest lucru cu dibacie si implicare, insa, fotograful profesionist Butuc Constantic este cel care face ca datele importante sa fie memorate si asociate cu medii placute, cu elemente din natura, cu diverse lucruri, obiecte si persoane prezente intr-un anume decor.

Pentru cei care doresc sa aiba o memorie fotografica puternica, Constantin Butuc reflecta ideea ca „este important sa se dezvolte o putere pozitiva asupra intregului timp, spatiu, mediu, loc, dar si sa se puna un accent pe vestimentatie, in ideea de a pastra o atitudine pozitiva fata de tot ceea ce pare sa fie transpus in fotografii”.

Recomandarea serviciilor de videografie si fotografie ale studioului

Din multe puncte de vedere, o recomandare fotograf nunta Bucuresti nu poate sa fie decat pozitiva. Gama de pachete pusa la dispozitia clientilor de catre studioul lui Constantin Butuc poate face diferenta intre un eveniment cu fast si anvergura si unul simplu sau monoton. Pachetele de nunta Diamond, Professional sau Standard stau marturie in mediul online pentru angajarea celui mai bun fotograf si videograf la un eveniment, precum o nunta sau un botez. Nu se exclude nici tehnologia filmarii intregului eveniment cu drona, un montaj Full HD, un clip Love Story sau un  trailer de cateva minute cu acele evenimente surprinse in cadrul petrecerii. Optional, pe site-ul constantinbutucstudio.ro se mai pot obtine servicii profesionale care includ filmari pentru nunti, marturii personalizate in fotografii, dar si un montaj scurt din intregul eveniment, la preturi considerabil de mici, comparativ cu alti fotografi profesionisti.

Un alt mod prin care se poate obtine o recomandare fotograf nunta Bucuresti vine din imaginea creata clientilor despre persoana si munca depusa a fotografului in sine. O astfel de imagine trebuie sa fie bine conturata si standardizata prin pachetele oferite, preturile acestora, precum si rezultatul final pus la dispozitia clientilor.

In esenta, recomandarea unui fotograf de nunta pentru zona Bucuresti vine chiar de la insusi profesionistul Constantin Butuc, care aminteste in nenumarate randuri ca ”suntem prezenti pe intreaga durata a evenimentului, incat mirii si invitatii sa beneficieze de servicii extra profesionale, sa plece cu o amintire placuta si cu importanta evenimentului in suflet. Acest lucru inseamna implicare, devotament, incredere si respect din partea intregii noastre echipe prezente la eveniment”. Altfel spus, cea mai buna recomandare pentru filmarea, inregistrarea si fotografierea evenimentelor importante din viata unei persoane vin printr-un contact direct la studioul de fotografiere al lui Constantin Butuc, servicii care nu au termen de comparatie.

>