Breaking news

Susținătorii lui Băsescu spun că Adrian Năstase a jucat teatru și nu s-a împușcat

Susținătorii lui Traian Băsescu și a PDL susțin că în realitate Adrian Năstase nu s-a împușcat și că totul a fost o regie ieftină pentru a scăpa de închisoare.

La scurt timp după anunțul că Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, împușcându-se în gât, băsiștii portocalii au intrat în acțiune. Au început să scrie pe toate forumurile și site-urile de știri pe care le patronează și chiar la televiziunile lor, în speță B1 TV și TVR Info, că Adrian Năstase a făcut o regie ieftină.

Adică mai pe românește, a regizat că se sinucide pentru a scăpa de detenție.

Susținătorii lui Băsescu spun că de ce Adrian Năstase a avut fular la gât și nu bandaje pline de sânge? De ce nu era intubat și de ce nu avea perfuzii în mână?

De ce purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca nu a spus ce a pățit Năstase și de ce nu a fost operat imediat?

Se zvonește că s-ar fi ”împușcat„ în timp ce în fața casei se afla deja chemată în avans o ambulanță.

Scenariul cu sinuciderea regizată în timp ce în casa lui se aflau doi polițiști iar în fața casei o armată de jurnaliști, este puțin SF.

Așadar, Adrian Năstase și-a regizat în direct sinuciderea, de față cu toată presa națională și internațională. Având ca complici polițiștii de la urmăriri penale, toți medicii și paramedicii de pe ambulanță, cât și foarte mulți medici de la Spitalul Floreasca.

La întrebarea de ce nu avea perfuzie, răspunsul este că așa au decis medicii că nu este cazul. Cu intubarea: nu se impunea așa ceva și oricum îi făcea un rău să-l intubeze în momentul în care el avea plăgi în zona gâtului.

Cât privește faptul că nu a fost operat imediat, decizia medicilor a fost de a-l stabiliza, întrucât nu era o urgență medicală care să-i fi pus viața în pericol.

Oare avea Năstase atâta putere încât să implice atâtea persoane într-o mascaradă? Cât privește faptul că purtătorul de cuvânt de la Floreasca nu a făcut declarații: acest lucru nu s-a întâmplat pentru că familia lui Adrian Năstase nu a dorit acest lucru, nu a dorit să se dea niciun fel de informații despre stareafostului premier.

Puțin probabil ca și medicul Șerban Brădișteanu să fie complice și să se prefacă că Năstase s-a împușcat.

În realitate, băsiștii încearcă să ducă în derizoriu, nefericirea unui om, care din întâmplare se numește și Năstase și tot din întâmplare va mai face și închisoare.