Breaking news

Suspecții în cazul taximetristului din Sibiu, ucis pe 16 februarie, audiați la Parchet

Patru persoane suspectate de uciderea taximetristului din Sibiu, găsit mort, sâmbătă, 16 februarie, la limita dintre județele Sibiu și Brașov, sunt audiate la această oră la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

parchetul sibiuTaximetristul, dat dispărut de Poliţia Sibiu, a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în maşina sa, la limita dintre judeţele Sibiu şi Braşov.

Reprezentanţii firmei de taximetrie la care lucra bărbatul declarau, sâmbătă, că taximetristul anunţase, joi dimineaţă, prin staţie că pleacă la Făgăraş. Ei spuneau că acesta era într-o staţie de taxi din centrul Sibiului, iar în jurul orei 3.30-4.00 a anunţat că pleacă spre Făgăraş cu doi bărbaţi şi o femeie. Potrivit surselor citate, taximetristul lucra la firmă de peste zece ani.

Familia taximetristului nu crede că acesta ar fi fost ucis pentru bani, întrucât polițiștii au găsit asupra sa suma de 400 de lei și un lanț de aur.

Ancheta a fost preluată de procurori sibieni care au reușit să dea de urma suspecțiilor cu ajutorul unor camere de supraveghere din centrul orașului Sibiu și din benzinăriile de pe marginea drumului Sibiu-Braşov. Procurorii au stabilit că taximetristul a preluat patru persoane din staţia de taxi din Sibiu, şi nu trei, cum s-a crezut iniţial, cei patru fiind consideraţi suspecţi, iar pentru doi dintre ei au fost făcute portrete-robot.

De asemenea în urma anchetei s-a stabilit că taximteristul avea răni în jurul gătului fiind strangulat cu centura de siguranță, alte leziuni nu au fost descoperite, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Adriana Şandru.

Vestea prinderii suspecților de crimă asupra taximetristului sibian nu i-a lăsat rece nici pe colegii lui de serviciu.

În urmă cu puțin timp, zeci de mașini de taxi s-au strâns în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu și așteaptă să-i vadă pe cei care se fac vinovați de uciderea colegului lor în vârstă de 62 de ani.