Breaking news

Superliga – “Powered by” Superbet în următoarele două sezoane

Sezonul cu numărul 105 al Ligii I a luat startul la 15 iulie, iar această stagiune este prima în care se folosește sistemul de asistență video (VAR). În plus, prima ligă de fotbal a României a încheiat un contract cu un nou sponsor, Superbet, devenind astfel Superliga.

Înțelegerea, valabilă pe o perioadă de doi ani, ar trebui să aducă numai beneficii fotbalului românesc. Pe lângă o ofertă cu pariuri sportive de clasă, Superbet a susținut constant sportul românesc în ultimii ani, fiind partener prin contracte substanțiale cu sporturile de echipă (fotbal, baschet, handbal, ciclism) și sporturi individuale (înot, kickboxing, automobilism, șah, scrimă, ski). Superbet chiar a apărut pe tricourile unor echipe importante de fotbal de la noi, precum Poli Iași și FC Botoșani.

Eveniment de gală pentru dezvăluirea noului sponsor

Noul nume al campionatului a fost dezvăluit cu ocazia evenimentului desfășurat la Hotel Marriott, unde s-a stabilit țintarul ediției 2022-2023 și s-a prezentat mingea oficială de joc. Un alt reper din cadrul evenimentului a fost prezentarea noului trofeu pentru care echipele se vor lupta pe parcursul unui sezon regulat, dar și a unui play-off.

Superbet este un sponsor cu o reputație foarte bune, una la care contribuie și foștii internaționali români Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea, două dintre “imaginile” casei de pariuri. Și pentru că Superbet este acum sponsorul Ligii I, iar Digi Sport este una dintre cele trei televiziuni care transmit partidele din prima ligă de fotbal (alături de Prima Sport și Orange Sport), poți să urmărești la TV “SuperAvancronica”, o emisiune în care mai mulți invitați din lumea fotbalului discută analize și ponturi despre cele mai interesante meciuri, printre care și cele din Liga I.

Dacă pui la pariuri sportive, probabil știi deja că cele mai importante case de pariuri online au și opțiunea de live streaming. Doar Superbet va oferi streaming live pentru toate partidele din SuperLigă. Așadar, fanii fotbalului românesc vor avea în același loc, pe platforma de pariere online Superbet (site și aplicație), transmisiunile live, cele mai bune cote, cea mai variată ofertă de pariere și cele mai dese promoții.

Investiție pentru fani și pentru binele fotbalului

Sunt 13 orașe care au reprezentantă în SuperLigă: Arad, Botoșani, București, Constanța, Cluj, Craiova, Mioveni, Pitești, Ploiești, Târgoviște, Sibiu, Sfântu Gheorghe și Voluntari, iar Superbet va desfășura campanii atât la nivel local, cât și la nivel național, în agențiile stradale și online. Vorbim de campanii cu premii, concursuri de pronosticuri, quiz-uri și alte surprize pe care le vei descoperi curând. Printre promoții se numără și cea “Super 22 + 23”, unde în fiecare etapă a sezonului 2022-2023 al Superligii, poți să te bucuri de un pariu gratuit în valoare de 23 RON dacă mizezi, pre-meci sau live, cel puțin 22 RON pe oricare dintre partidele din runda curentă.

Și reprezentații Superbet văd în această colaborare o oportunitate de a stabiliza fotbalul românesc și de a oferi mai multe suporterilor, grație popularității de care se bucură operatorul: “Suntem mândri că devenim partenerul principal pentru divizia de elită a fotbalului românesc. Pentru noi, acest parteneriat e o potrivire perfectă: suntem liderul din industria noastră și avem o tradiție îndelungată în ceea ce privește parteneriatele cu fotbalul și alte sporturi. Vedem că pe o evoluție firească acest proiect în care ne alăturăm celei mai valoroase competiții, pentru fanii sportului.”, a declarat Johnny Hartnett, CEO Superbet, conform site-ului oficial Superbet.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

>