Breaking news

Super show-ul Hell’s Kitchen se vede în toamnă la Antena 1

loading...

Antena 1 va produce din toamnă un nou show culinar, intitulat Hell’s Kitchen, care face audiențe record în peste 50 de țări.  

Hell’s KitchenNoul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionaților de cooking și bucătarilor profesioniști, aspiranți la titlul de Chef.

Cei selectați să intre în aceasta competiție, vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească.

Concurenții vor fi împărțiți în echipe și vor fi supuși în fiecare ediție la tot felul de probe eliminatorii.

Hell’s Kitchen, unul dintre cele mai urmărite și mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume, este produs în peste 50 de țări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China.

Hell’s Kitchen a obținut rezultate impresionante la nivel de rating și cotă de piață, fiind un etalon în materie de show-uri de gen. În SUA, emisiunea a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, având o audiență medie de peste 7 milioane de telespectatori.

Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuți și mai de succes chefi din întreaga lume și un star internațional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin  fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

Încă de la primele sezoane difuzate în UK și SUA, formatul s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate.

Hell’s Kitchen este o mostra a geniului în televiziune” au scris cei de la “The Guardian”, “Ramsay stimulează deliciile Iadului pe pământ”, spuneau cei de la “Boston Herald”, iar Entertainment Weekly l-a numit “Una din plăcerile noastre vinovate”.

Varianta Americana a show-ului, prezentată de altfel chiar de Gordon Ramsay, a primit de-a lungul timpului nominalizări și premii în cadrul celor mai prestigioase premii de televiziune, așa cum sunt Primetime Emmy Awards, Art Directors Guild Awards (Television), Teen Choice Award sau People’s Choice Awards.

loading...