Breaking news

Super Bingo Metropolis spune că nu are conturile blocate și că nu se află în prag de faliment

loading...

Firma care desfășoară concursul Super Bingo Metropolis împreună cu Antena 1, spune că nu are conturie blocate de către FISC și nici că s-ar afla în faliment.

Oficialii S.C. PHOENIX GAMES SRL Bistrița, organizatorii Bingo Metropolis au precizat prin intermediul unui comunicat de presă faptul că informațiile apărute în presă cu privire la activitatea lor sunt false și că pot lăsa pe drumuri 3.500 de angajați.

S.C. PHOENIX GAMES SRL nu este în faliment sau incapacitate de plată. Înregistrează, în acest moment datorii de 1.2 mil. euro la Bugetul Statului, dar aceste datorii sunt garantate de o ipotecă mobiliară, în valoare de 7.382.000 lei. Dorim să precizăm că până în prezent, S.C. PHOENIX GAMES SRL a achitat la bugetul statului peste 138.000.000 lei (peste 32.000.000 euro) și va continua să-și achite toate sumele restante în termen cât mai scurt”, precizează  Eugen Cosma, Administrator al S.C. PHOENIX GAMES SRL.

Oficialul companiei spune că până în prezent Super Bingo Metropolis a acordat premii în valoare de peste 69.000.000 de euro și că pentru acest proiect lucrează peste 3.500 de angajati și peste 800 de colaboratori.

Eugen Cosma speră ca zvonul privind blocarea conturilor firmei să nu se adeverească pentru că alfel peste 3500 de oameni vor deveni șomeri.

 

 

 

 

loading...