Breaking news

Super Bingo Metropolis revine la Antena 1 în prima zi de Paşte

loading...

Show-ul Super Bingo Metropolis, care a schimbat radical viaţa în bine pentru mii de români, prin premiile substanţiale oferite, revine la Antena 1 în prima zi de Paşte.

spuer bingo metropolisDupă o pauză de un an de zile, Super Bingo Metropolis, laãturi de tradiţionalii prezentatori,  Romicã Tociu si Cornel Palade, revin pe micile ecrane în Prima zi de Paște. Cei doi comedianți va urca pe scenã un cuplu nou, format din Mihai Mitoşeru şi Daniela Crudu.

Premiile care sunt puse la dispoziţie în prima emisiune Super Bingo Metropolis a anului 2013 sunt în valoare de 40 de miliarde de lei vechi!  

Aştept cu nerãbdare sã mã revãd cu telespectatorii Antenei 1 cu care m-am împrietenit încã din anul 1998 şi dacã în ultimul timp i-am fãcut sã zâmbeascã, glumind, fiind ironic şi chiar sarcastic cu piţipoance şi bãieţaşi de la Acces Direct sau Capatos, acum mã întorc la prima mea dragoste, jocul de Bingo televizat, unde s-ar putea sã le schimb viaţa. Dacã vor ţine aproape de Antena 1 şi, mai ales, dacã vor juca la Super Bingo Metropolis, le promit cã vor avea o viaţã cu adevãrat fericitã”, a declarat Mihai Mitoșeru.

La rândul ei, Daniela Crudu declara: Sunt foarte fericitã cã voi prezenta acest show. Revine distracţia, revin marile premii, românii au din nou ocazia sã devinã milionari peste noapte, cu condiţia sã-şi cumpere cartonaşele . Mã uitam la emisiune şi înainte, mã fascinau vocile oamenilor care câştigau şi cãrora nu le venea sã creada cã, din acel moment, viaţa lor avea sã se schimbe complet. Au fost mulţi oameni amãrâţi, care munceau din greu şi de-abia îşi puteau duce zilele de pe o zi pe alta şi astãzi sunt realizaţi. 800 de oameni sunt, astãzi, miliardari, multumitã jocului Super Bingo Metropolis. Mi se pare fascinant acest joc.

Prima ediţie Super Bingo Metropolis se va difuza duminicã, 5 mai, în prima zi de Paşte, de la ora 16:15 la Antena 1! 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>