Breaking news

Suntem conduși de hoți și incompetenți pentru că refuzăm să ne implicăm. Ne place postura de victimă!

loading...

Sebastian Popescu, tânărul care s-a răsculat împotriva actualei clase politice cu scopul de a o ”pensiona„ anticipat, are curajul să pună punctul pe ”i„ și să spună ceea ce actualii conducători evită de teamă să nu piardă voturi.

sebastian-popescu-pnrÎn realitate românii preferă doar să se vaiete, să se plângă, când li se oferă șansa să se implice ca să schimbe lucrurile invocă ”lipsa de timp”, spun că nu îi interesează și așteaptă să li se dea, să muncească alții pentru ei.

Dacă românii nu ar fi indolenți și nepăsători cu propria lor țară și nu ar mai uita așa rapid hoțiile politicienilor, România ar fi cu adevărat a șaptea țară din UE, este de părere Sebastian Popescu.

Tânărul s-a săturat să stea cu mâinile în sân și să vadă cum țara în care s-a născut este distrusă zi de zi de actualii conducători. În timp ce alți români de vârsta lui au alte preocupări care le consumă mult timp, el preferă să construiască proiectul care va revoluționa România.

”De fel sunt o persoană optimistă și altruistă. Nu îmi plac oamenii care tot timpul se plâng de viața grea dar în același timp nu fac nimic pentru a o schimba. Peste tot pe unde merg aud mulți români spunând cât de dezamăgiți sunt de actuala clasă politică și că nu mai au încredere în politicieni. Dar în același timp, dacă le povestesc de Noua Românie și îi invit să se alăture proiectului, încep să invoce lipsa de timp și spun că nu îi interesează politica. Apoi încep să fie extrem de negativiști spunând că NIMIC nu se poate SCHIMBA, că suntem terminați. Am ajuns la trista concluzie că românii sunt mult prea indolenți, efectiv refuză să ia atitudine, să se implice, să construiască ceva. Preferă doar să se victimizeze, să se plângă că nu le ajung banii, că nu au loc de muncă, că nimeni nu îi ajută și că nu îi bagă în seamă. Noua Românie îi bagă în seamă pe români și le oferă o șansă unică de a construi ceva pentru ei. Îi invit pe toți românii, în special pe cei tineri să nu mai stea nepăsători pe margine, să vină în proiectul Noua Românie și împreună să schimbăm țara în bine. Dacă suntem în continuare naivi și sperăm că actualii politicieni vor fura mai puțin și vor schimba țara, ne înșelăm amarnic. Vor face tot mai mult rău țării și nouă românilor pentru că vor constata că suntem toleranți și mult prea răbdători”, a declarat Sebastian Popescu, Preeșdintele PNR, pentru exclusivnews.ro.

Noua Românie a fost fondat în urmă cu un an de zile de Sebastian Popescu alături de Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu. Cei patru membri fondatori nu au mai fost înscriși în alt partid politic și au fondat Noua Românie cu scopul de a oferi românilor o alternativă la actuala clasă politică. Și ei s-au săturat de ce se întâmplă în România și au decis să ia atitudine, să se implice și să construiască.

Președintele Noua Românie transmite un mesaj clar românilor: Românii adevărați nu mai votează hoți, românii adevărați votează pentru o Nouă Românie.

Dacă vrei să faci parte din primul partid din România care nu acceptă traseiști politici, format din tineri care doresc schimbarea, poți completa AICI formularul de înscriere.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.

loading...