Breaking news

Sunrise Inc lansează o nouă piesă la Liberty Parade alături de Mona și Liviu Hodor

loading...

Sunrise Inc, trupă cunoscută pentru hiturile „Nina” sau „Mysterious Girl”, s-a lăsat dezbrăcată de secrete marţi, 19 iunie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.

Cei trei artişti, Silviu, Adi şi Mihai, au fost invitaţi ai rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, ocazie cu care au făcut o mărturisire: vor lansa o piesă nouă împreună cu Liviu Hodor şi Mona la Liberty Parade 2012, cel mai mare eveniment dance din România, organizat de Radio 21 pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Întrebaţi cum şi-au început cariera muzicală, băieţii au recunoscut că şi-au dorit să renunţe la cântat: „Am trecut prin foarte multe lucruri. A fost destul de greu. Gândeşte-te că am fost dezamăgiţi o perioadă. Spuneam că nu mai are rost să continuăm. Apoi ne-am dat seama că trebuie să avem încredere în noi. Acesta este şi sfatul nostru pentru cei care vor să se apuce de muzică: să aibă încredere în ceea ce fac pentru că la un moment dat cineva îi va descoperi şi îi va pune acolo unde le este locul.”.

În timp ce Adi şi Mihai au deja iubite, Silviu se declară disponibil şi aproape că a acceptat propunerea unei ascultătoare de a face striptease pentru ea. „Dacă îl vrei, ţi-l dăm cu cea mai mare plăcere”, au spus râzând colegii săi de trupă.

În ceea ce priveşte colaborarile cu alţi artişti, membrii trupei Sunrise Inc au mărturisit că şi-ar dori un featuring cu Guess Who, dar şi câteva colaborări cu Taio Cruz, Kylie Minogue şi Enrique Iglesias.

loading...