Breaking news

Sunrise INC a lansat în colaborare cu Delia, single-ul Love Me – Video

loading...

Sunrise INC alături de una dintre cele mai bune voci din Romania, Delia, au lansat în aceste zile, single-ul și videoclipul piesei “Love Me”.

SunriseInc&DeliaRegizat de către Alex Ceaușu, filmările pentru videoclipul piesei Love Me s-au desfășurat în Spania, dar și România și au durat nu mai puțin de șase zile.

Filmările au durat 5 zile în Spania plus încă o zi în Buftea. Am ales să lucrăm cu Alex Ceaușu pentru că este singurul care a înțeles ceea ce vrem, iar rezultatul este cel pe care îl așteptam. Noi credem că este cel mai bun videoclip al nostru de până acum”, poveșteste Silviu.

Sunrise INC “Love Me”, cel mai recent single Sunrise INC este compus chiar de către Adi și Silviu, cei doi componenți ai trupei și este, dincolo de o poveste de dragoste, un îndemn la distracție sub cerul torid al zilelor și nopților de vară.

Suntem foarte mulțumiți de rezultat, atât de piesă cât și de videoclip. Ne-am dat seama încă de la început că piesa are acel ceva, acel sound care ne aduce aminte de vară, petrecere, bună-dispoziție. Când am terminat proiectul, ne-am dat seama că piesa are neapărat nevoie și de o voce feminină, iar Delia a fost exact ceea ce trebuia”, poveșteste Adi, Sunrise INC.

Delia s-a declarat încântată de propunerea celor de la Sunrise INC și a acceptat să cânte cu ei această piesă.

Am primit cu drag propunerea de a colabora cu băieții de la Sunrise Inc. Piesa m-a prins de la prima ascultare și sunt convinsă că o să placă publicului. La filmarea clipului toate au decurs lejer și la sfârșit ne-am amuzat cu fumigenele colorate și acele tunuri de confetti. A fost fun! Mai vreau”, a declarat Delia.

loading...