Breaking news

Succesul incepe prin cursuri de dezvoltare personala online!

Tinerii de astazi devin adultii de succes de maine, doar cu ajutorul Success Academy, un concept unic in spatiul educational romanesc. Aici copiii si adolescentii se pot inscrie la cursuri de dezvoltare personala online sau in clasa, in cadrul carora vor dobandi abilitati de leadership si de antreprenoriat.

cursuri dezvoltare personala online

Success Academy vine in completarea programei scolare traditionale si ofera cursuri practice, menite sa ii ajute pe elevi sa isi gaseasca motivatia intrinseca pentru a deveni mai buni in tot ce fac. Iata doar cateva beneficii de care vei avea parte daca alegi sa te inscrii in programul acestei scoli!

  1. Cursuri online sau in clasa. Ai posibilitatea de a opta pentru varianta care ti se potriveste. Indiferent daca alegi optiunea de cursuri dezvoltare personala online sau in clasa, ai garantia ca ai parte de cele mai bune metode de predare, cu rezultate garantate.
  2. Traineri profesionisti. Echipa Success Academy este formata din traineri certificati ANC, care au o experienta de peste 10 ani in domeniul dezvoltarii personale si al educatiei. Ei iti vor fi alaturi pe tot parcursul anului de studiu si vor oferi feedback individualizat atat cursantilor, cat si parintilor acestora.
  3. Invatare experientiala. In cadrul acestor cursuri de dezvoltare personala online, vei avea parte de o metoda de predare interactiva, invatarea experientiala, cu ajutorul careia vei descoperi mai multe despre tine insuti, dar si despre cei din jur. Astfel, vei experimenta noile concepte invatate pentru a descoperi cum sa le pui in practica in viata de zi cu zi.
  4. Engleza pentru orice nivel. Unul dintre scopurile Academiei este de a le oferi tinerilor cunostinte de ordin teoretic si practic, menite sa-i invete cum sa gandeasca si sa se exprime cu usurinta in limba engleza. Grupele sunt impartite in functie de nivelul fiecarui cursant dupa cum urmeaza: incepator, intermediar si avansat.
  5. Diplome si atestari. La absolvirea cursurilor Success Academy, dar si la incheierea fiecarui an de studiu, tinerii primesc diplome care atesta participarea la cursuri de dezvoltare personala online sau in clasa. Aceste documente sunt extrem de utile pentru CV-ul celor care vor sa isi construiasca o cariera de succes.
cursuri dezvoltare personala online

Daca esti curios sa afli mai multe, nu trebuie decat sa accesezi platforma online Success Academy si sa te inscrii la una dintre sesiunile Demo. Participarea este complet gratuita, iar tu poti vedea cum se desfasoara o sedinta de curs in cadrul Academiei. Dupa sesiunea Demo, tu esti cel care stabileste daca iti doresti sa te inscrii la cursurile de dezvoltare personala.

Ce skill-uri se obtin?

Daca alegi sa te inscrii la cursuri de dezvoltare personala online sau in sala, vei avea parte de urmatoarele beneficii:

  • Autocunoastere si dezvoltare personala;
  • Stil de viata echilibrat;
  • Comunicare, inteligenta emotionala si intrapersonala;
  • Gandire critica si analitica.

Trainerii cu experienta de la Success Academy sunt constienti de faptul ca dezvoltarea personala este un proces de lunga durata, care variaza in functie de personalitatea fiecarui cursant. De aceea, iti vor fi alaturi pe tot traseul dezvoltarii tale si iti vor oferi feedback si sfaturi adaptate in functie de evolutia ta personala. Fa primii pasi spre succes alaturi de Success Academy, singura scoala din Romania care te pregateste cu adevarat pentru viitorul tau!

>