Breaking news

Studenta criminală de la Timișoara, a rămas gravidă și cere să fie eliberată

Carmen Bejan, studenta de la medicină, care în 2009, împreună cu Sergiu Florea au ucis un bărbat, a rămas însărcinată și cere să fie eliberată din închisoare.

Studenta care în iunie 2011 a fost condamnată la 20 de ani de închisoare cu executare pentru că la ucis pe Trifu Schroth, cere să fie eliberată din arest pe motiv că ar fi rămas însărcinată.

Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului Arad, unde este încarcerată, Carmen Bejan a rămas însărcinată după ce a beneficiat de vizite intime în închisoare.

Carmen Bejan a depus o cerere de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea, iar termenul de judecată a acesteia este 16 ianuarie, potrivit Tribunalului Arad. Fosta studentă cere să nască în libertate şi să i se permită să stea un an cu copilul acasă.

Potrivit unor surse din interiorul penitenciarului, Carmen ar fi avut relații intime cu un traficant de droguri, arestat și încarcerat în același penitenciar de la Arad.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Facultatea de Medicină din Timişoara au ucis pe 31 iulie 2009, pe Trifu Schroth într-o cameră de cămin studențesc.

Cei doi au fost condamnați la 20 de ani de închisoare cu executare.