Breaking news

Strategii de gambling pentru cazino ce funcționează ca prin magie

loading...

Fiecare jucător ar trebui să folosească o strategie atunci când joacă, dar nu fiecare strategie de jocuri de noroc este creată în mod egal. Unele strategii de jocuri de noroc funcționează mult mai bine decât altele, iar altele de fapt vă costă mai mulți bani decât economisesc.

Cum faci diferența dintre strategiile de joc de cazino câștigătoare și cele pierzătoare?

Uneori, trebuie doar să testați noi strategii pentru a vedea dacă sunt eficiente. Dar puteți avea întotdeauna încredere în strategiile dovedite. Iată șapte strategii de joc dovedite care funcționează ca magia. Puteți găsi strategii pentru mai multe joacă lozuri razuibile caștigătoare 2021 pe casinoHEX România activități de jocuri de noroc în bani reali în acest articol.

Împărțirea așilor și a optului în Blackjack

Când jucați blackjack și primiți cărți potrivite sau o pereche, aveți opțiunea de a le împărți în două mâini. Când le împărțiți, fiecare carte primește o carte nouă pentru a face o mână nouă cu două cărți. Unele perechi nu trebuie împărțite niciodată, în timp ce altele ar trebui împărțite uneori.

Dar există două perechi care ar trebui să fie împărțite de fiecare dată dacă utilizați o strategie bună de blackjack. Aceste două perechi sunt opt ​​și ași. Și motivele pentru care fiecare dintre aceste perechi trebuie împărțite întotdeauna sunt evidente și ușor de explicat.

Când ai doi 8, formează un total de 16. Aceasta este cea mai proastă mână absolută pe care o ai într-un joc de blackjack. Nu poți câștiga decât dacă dealerul aruncă și, dacă iei o altă carte, orice carte de șase sau mai mare te face să te arunci.

Pariuri pe bancher în Baccarat

Doar pentru că o strategie este simplă nu înseamnă că nu poate fi o strategie bună. Baccarat este un exemplu perfect în acest sens și se întâmplă să ofere un avantaj scăzut al casei în comparație cu majoritatea celorlalte jocuri.

Cu un avantaj de casă de 1,06%, baccarat are un avantaj de cazinou mai scăzut decât majoritatea celorlalte jocuri de cazino, cum ar fi craps, ruletă, sloturi, majoritatea aparatelor de poker video și orice alt joc de masă, cu excepția blackjack-ului. Este un joc minunat pentru jucătorii începători, deoarece este ușor de jucat, are un avantaj redus și are o strategie super simplă.

Jucând ruleta franceză

Ruleta este un joc care nu are cu adevărat o strategie după ce te joci la masă. Pariurile au toate, în principiu, aceleași cote și avantajul cazinoului atunci când jucați. Dar există de fapt trei tipuri diferite de jocuri de ruletă și fiecare dintre ele are un avantaj diferit al cazinoului.

Aceasta înseamnă că strategia se află în tabelul pe care alegeți să îl jucați. Cele mai frecvente două tipuri de mese de ruletă sunt masa cu 38 de puncte pe roată și masa cu 37 de puncte pe roată. Primul lucru de strategie pe care trebuie să-l știți este că ar trebui să jucați doar acolo unde roata are 37 de puncte. Această roată are o margine de cazinou aproape jumătate din ceea ce are roata de 38 de puncte.

Dar există de fapt două tipuri diferite de mese de ruletă care au doar 37 de locuri. Aceste două mese se numesc de obicei ruleta europeană și ruleta franceză. Mesele arată la fel, dar o masă de ruletă franceză are o regulă specială pe care masa europeană nu o are. Această regulă specială a ruletei franceze reduce avantajul cazinoului la 1,35% la pariurile pe bani uniformi.

Întreaga strategie pentru ruletă este să joci pe o roată franceză și să faci pariuri chiar și pe bani.

Folosirea cotelor de cazinou în Craps

Știați că există un pariu care nu are avantajul cazinoului? Se numește pariu de cote și este disponibil pe masa craps la majoritatea cazinourilor.

Aveți ocazia să plasați un pariu de cote după ce ați plasat un pariu de ieșire și este stabilit un punct. De îndată ce punctul este stabilit, faceți un pariu de cote.

Dacă nu știi cum să plasezi un pariu de cote, spune-i persoanei care rulează jocul Craps pentru a te ajuta să îl plasezi.

Folosirea unei cărți de strategie în Video Poker

Acest lucru ar putea părea o recomandare slabă pentru o pagină de strategie, dar adevărul este că utilizarea unei cărți de strategie de poker video atunci când joci poate reduce pragul casei cu 2% sau mai mult. Și unele mașini de poker video oferă un avantaj al casei sub 0,5% atunci când folosești o carte de strategie.

Și nu este ca și cum o carte de strategie să fie greu de găsit sau costisitoare. Puteți găsi diagrame de strategie pentru toate variantele populare de poker video gratuit online. Am văzut cărți de strategie fizică de poker video la prețuri de doar 5 USD în magazine și de vânzare online.

Veți economisi peste 5 USD pentru prima dată când jucați video poker, evitând greșelile pe care le faceți atunci când nu utilizați un card sau o diagramă.

Concluzie

Tocmai ați învățat strategii rapide și eficiente pentru cinci tipuri diferite de activități de jocuri de noroc. Unele dintre aceste jocuri de noroc au mai multe strategii pe care le puteți învăța cum să le folosiți, dar acestea sunt cele mai bune pentru a începe.

Când utilizați strategia inteligentă, aceasta reduce avantajul cazinoului, ceea ce vă oferă șanse mai mari de a câștiga. De asemenea, ajută contul dvs. să dureze mult mai mult.

Odată ce aflați cât de eficiente sunt aceste strategii simple, puteți continua să învățați noi strategii pentru a vă îmbunătăți șansele de a câștiga și mai mult. Jucătorii inteligenți nu încetează niciodată să învețe strategii noi.

loading...