Breaking news

Strategie pentru câştigarea Euvisionului. Sexualitatea, arma convingerii

Dacă te afli în faţa a două monitoare unde pe primul ruleaza filmul „Pe aripile vântului” şi pe celălalt un film cu tentă erotică, pe cel din urmă vei fi tentant să îl vezi. Sexul este una dintre cele mai folosite arme in masa pentru controlul colectiv. Pe asta au mizat şi concurenţii României, Rusiei, Regatului Unit şi Suediei.

nudistsÎn februarie, anul acesta, solistul trupei Hotel FM, David Bryan a ţinut primele pagini ale ziarelor cu un subiect cu tentă sexuală: filmuleţe în care întreţine relaţii sexuale cu iubita sa şi se autosatisfăcea. La acea vreme a fost aspru judecat de public, iar România şi-a pierdut sponsorii. În scurt timp, David a devenit unul dintre cei mai sexy interpreţi de la Eurovision.

În grup totul se face mai bine. Aşa au procedat şi membrii trupei Blue, care reprezintă Regatul Unit. Aceştia au pozat nud într-o revstă de specialitate. Aceştia şi-au acoperit micul talent, dar să vedem dacă vor convinge juriul şi publicul.

Şi reprezentantul Rusiei, Alexej Vorobjov a făcut la fel, însă a preferat să fie înconjurat de 2 domnişoare şi o minge să îi ascundă „talentul”. Alex Sparrow, cum îi place să îşi mai zică, speră că aşa va convinge juriul şi publicul.

Ultimul din listă este „domnişorul” Eric Saade, reprezentantul Suediei, care împarte săruturi băieţilor. Simpaticul „popular” s-a sărutat cu Danny Saucedo şi a ţinut să fie fotografiat şi filmat. Cât de … popular va fi gestul său vom vedea în seara Marii Finale.

Domnişoarele concurente de anul acesta au fost cuminţi şi nu şi-au expus nuditatea, unele dintre ele preferând să îşi arăte talentul vocal, scenic sau să ţipe.

>