Breaking news

Ştirile PRO TV, nominalizate din nou la premiile Emmy Awards

Ştirile PRO TV se află pentru a doua oară pe lista nominalizărilor la International Emmy Awards. De astă dată pentru reportajele din satele îngropate sub zăpadă, în 2012.

stirile pro tv - emmyPro TV se pregătește să câștige al doilea premiu Emmy, cu un reportaj marca Știrile Pro TV.

Una dintre cele mai aspre ierni din ultimii 50 de ani a provocat pagube serioase locuinţelor din România. Reporterii Ştirilor Pro TV au intervievat oamenii ale căror case au fost afectate de căderile masive de zăpadă”, este explicaţia care însoţeşte nominalizarea.

Nominalizările la categoria „Current Affairs and News” au fost anunţate, miercuri, de International Academy of Television Arts & Sciences.

La cele două secţiuni ale acestei categorii, au fost făcute opt nominalizări, din cinci ţări, respectiv România, Brazilia, Germania, Filipine şi Marea Britanie.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii care va avea loc la 1 octombrie, la Frederick P. Rose Hall din New York.

În 2008, Ştirile Pro TV au fost recompensate cu International Emmy Award News, premiul constituind o premieră pentru România, cât şi pentru televiziunile din Europa de Est.

Echipa „Ştirilor Pro TV”, formată din Paula Herlo, Cosmin Stan, cameramanul Sergiu Matei, Marius Ivan şi Eduard Târna şi producătorul Alex Livadariu, a intrat atunci în competiţie cu trei reportaje din Campania „Tu ştii ce mai face copilul tău?”, alături de alte 800 de materiale jurnalistice din întreaga lume.

Recompensa venea după ce în 2007, ştirile Pro TV au fost nominalizate pentru materialul „Tibetani la graniţa chineză.