Breaking news

Stinge lumina pentru Arafat

Dacă eşti solidar cu Raed Arafat, îl poţi susţine stingând un minut lumina astă seară, la ora 21.00.

Televiziunea de ştiri, Antena 3 demarează astă seară o campanie de susţinere a fondatorului SMURD Raed Arafat, izgonit de la Ministerul Sănătăţii de către Preşedintele României, Traian Băsescu.

Campania îi indeamnă pe toţi românii care sunt solidari cu Raed Arafat să facă un gest simplu de susţinere: să stingă lumina la ora 21.00 timp de un minut.

Echipele de ştiri ale Antena 3 vor fi peste tot în ţară ca să surprindă gestul românilor care vor să îi fie astfel alături celui care a fondat serviciul SMURD care salvează mii de vieţi în fiecare zi.

Raed Arafat şi-a dat ieri demisia după ce luni, Traian Băsescu l-a atacat dur pentru că s-a opus proiectului de lege al sănătăţii ce rpevede privatizarea sistemului medical de urgenţă. În opinia lui Arafat această lege ar duce la dispariţia sistemului public de medicină de urgenţă şi a SMURD.

Nu fii indiferent faţă de un om care a creat un sistem ce salvează vieţile românilor. Arătaţi că îl apreciaţi pe Raed Arafat.

Site-ul de ştiri exclusivNEWS.ro se alătură campaniei Antena 3 şi vă îndeamnă ca în această seară să Stingeţi lumina pentru Arafat, la ora 21.00 timp de un minut.