Breaking news

Stilul elegant revine în preferințele femeilor din România

Trendurile apar și dispar, însă un stil vestimentar elegant nu se demodează niciodată. Acest aspect îl observăm și acum, din alegerile pe care le fac femeile în ceea ce privește hainele și accesoriile pe care le preferă.

Dar stilul elegant înseamnă mai mult decât rochii elegante și impunătoare. O ținută rafinată presupune o atitudine pe măsură, existența elementelor clasice în garderobă și atenția către o coafură și un machiaj realizat cu atenție.

Combinația de culori predominantă în cazul acestui stil se bazează pe nuanțe naturale precum crem, alb, bej sau nude, care transmit eleganță și care transformă apariția unei femei într-un adevărat moment de apreciere și admirație din partea celorlalți. 

Bineînțeles, și alte culori mai accentuate fac parte din această categorie, însă necesită o atenție sporită pentru fiecare detaliu. De exemplu, culorile roșu, albastru sau vișiniu pot arăta excelent dacă sunt integrate corect într-o ținută.

În ceea ce privește alegerea articolelor vestimentare elegante, acestea nu trebuie să coste o avere, dar ar fi bine să alegi materiale de calitate. În acest mod îți vei asigura atât confortul, cât și durabilitatea de care ai nevoie în garderoba ta. De aceea, în funcție de bugetul disponibil, optează pentru piese mai puține, dar calitative.

Când descoperi că stilul elegant este pe gustul tău, este indicat să ții cont și de câteva reguli nescrise

        De exemplu, acest tip de ținute se accesorizează cu bijuterii simple, modele clasice, din aur sau argint. 

Evită să porți prea multe accesorii în același timp. Dacă alegi să ai mai multe brățări pe aceeași mână, îți recomandăm să excluzi inelele. Iar dacă ai un colier opulent, ideal ar fi ca cerceii să fie mai puțin vizibili.

Contrar opiniilor, în ceea ce privește machiajul și părul, un aspect elegant și feminin înseamnă un look natural. Cu siguranță produsele cosmetice te ajută să scoți în evidență anumite trăsături ale feței, însă evită să ai un look încărcat. Astfel, tot outfitul va fi în armonie și va oferi acel plus de rafinament pe care ți-l dorești.

O ținută elegantă presupune alegeri pe măsură din punct de vedere vestimentar. Așadar, alege piese frumoase, simple și confortabile, care să te ajute în menținerea unei atitudini pozitive și irezistibile. Colecția de haine de la Nikto Brand pune accentul exact pe aceste detalii importante. 

Inspirat din silueta feminină, acest brand creează rochii, salopete, pantaloni, body-uri, top-uri, fuste și alte articole vestimentare atemporale, dar extrem de dorite de femeile din România. 

Mai mult de atât, pentru că o femeie elegantă merită să poarte doar piese croite special pentru măsurile ei, la Nikto Brand ai la dispoziție un atelier întreg care să lucreze la ținutele tale pe dimensiuni personalizate, astfel încât experiența ta să fie una de top.

Așadar, dacă îți dorești să abordezi stilul elegant trebuie să însoțești atitudinea rafinată cu tot ceea ce porți. De asemenea, este important să păstrezi un echilibru în alegerea culorilor, modelelor sau accesoriilor, pentru a evita un look exagerat și pentru avea o ținută completă și armonioasă.

Sursă foto: iStockPhoto

>