Breaking news

Stil și performanțe mobile cu noul netbook ASUS Eee PC 1015PW

Noul netbook Eee PC 1015PW, lansat de ASUS este dotat cu un procesor Intel Atom dual-core, cu autonomie de 10 ore, având cele mai noi opțiuni de conectare wireless ce sunt integrate într-un design fluid Seashell.

pressrel_vjya7i54whuvbqjt3m9zyj7hASUS Eee PC 1015PW se adresează persoanelor care apreciază stilul și rafinamentul atunci când utilizează portabilele pe durata călătoriilor. Noul netbook continuă designul Seashell reîmprospătat cu tema elegantă a valurillor atât din interior, cât și de pe exterior.

Eee PC 1015PW este disponibil în culorile violet intens (Purple Rain), auriu (Gold Dust ) și roz deschis (Angel Skin). Portabilul are o tastatură ergonomică, un touchpad spațios și un ecran de 10.1” iluminat prin tehnologie LED, operarea întregului sistem dovedindu-se plăcută și confortabilă.

Motorizat de un procesor Intel Atom N550 dual-core Pineview-M (1.5GHz), Eee PC 1015PW are putere suficientă pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice. Autonomia netbook-ului crește până la 10 ore, grație sistemului sofisticat de management inclus în tehnologia ASUS Super Hybrid Engine.

Având o greutate de numai 1.25 Kg, Eee PC 1015PW este suficient de ușor pentru a putea fi purtat oriunde. Modulul Wi-Fi 802.11b/g/n și cel Bluetooth 3.0 oferă conexiuni rapide atât pentru accesarea rețelelor, cât și a dispozitivelor externe (telefon, headset, mouse etc).

>