Breaking news

Steliștii, umiliți de fanii dinamoviști, la partida cu Mancehster City – le-au stricat coregrafia

Steliștii au fost umiliți nu doar pe teren de englezi, cu scorul de 5-0, ci și în tribune de către rivalii dinamoviști. La începutul partidei, la tribuna a doua s-a afișat o coregrafie care i-a enervat la culme pe steliști: “Doar Dinamo Bucureşti!”.

coregrafie dinamo bucuresti sabotaj steauaFanii dinamoviști le-au jucat o mare farsă steliștilor. Au pătruns pe stadion ca fani ai Stelei, pregătiți să facă o coregrafie unică la partida cu Mancehster City din play off-ul Ligii Campionilor. Numai că au fost un fel de cal troian.

În debutul partidei, aceștia au afișat o coregrafie la tribuna a doua, cu mesajul “Doar Dinamo Bucureşti!”, în culorile marilor rivali ai vicecampioanei.

Mesajul a fost privit cu rumoare de celialţi suporteri prezenţi pe stadion şi mulţi au încercat să-şi explice fără succes de ce ar fi realizat steliştii o coregrafie cu numele şi în culorile rivalilor din Bucureşti.

Coregrafia a fost realizată de fapt de ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan şi PLĂTITĂ chiar de Gigi Becali. Patronul Stelei a fost păcălit de câţiva fani ai roş-albilor, care au susţinut că sunt suporteri ai Stelei din Germania şi intenţionează să realizeze o coregrafie 3D, prezentând imagini cu alte coregrafii realizate de galeriile formaţilor din Bundesliga. Iniţial, patronul Stelei a fost reticient, după care s-a oferit să plătească pentru realizarea “spectacolului”.

Vestele colorate au fost plasate pe scaunele de la tribuna a doua de ultraşii din PCH în seara zilei de luni.

Dinamoviştii s-au infiltrat printre stelişti inclusiv în timpul meciului (aproximativ 200 de ultraşi) şi i-au “îndrumat” pe aceştia ce veste să îmbrace înainte de partidă (“Tu iei roşu, tu alb”) Iar ceea ce a urmat va rămâne cu siguranţă în istoria duelurilor Steaua – Dinamo drept una din cele mai grele lovituri primite se fanii Stelei.

Imaginea cu această coregrafie a făcut înconjurul lumii. Toată coregrafia i-a costat pe dinamovişti 6.000 de euro, iar la ea au participat 16 oameni.

>