Breaking news

Steliștii au sărbătorit cu mult fast, în centrul Capitalei, cel de-al 24-lea titlu

Steliştii au sărbătorit cu mult fast, în centrul Bucureştiului, alături de peste 20.000 de suporteri, câștigarea celui de-al 24-lea titlu de campioni ai României.

steaua campioanaDupă un sec 4-0 cu FC Brașov în ultima etapă a Ligii I, steliștii au primit medaliile și trofeul de campioni ai României, în uralele a peste 50.000 de spectatori prezenți pe Național Arena.

Cu ajutorul organizatorilor, fanii au reuşit să creeze o atmosferă excelentă şi, la un moment dat, întreaga arenă a fost roşu, galben şi albastră, la propriu, în culorile drapelului şi în culorile FC Steaua.

După ceremonie, steliștii au plecat în marș prin București, într-un autocar decapotabil. Fotbaliștii steliști au fost însoțiți în centrul Capitalei, în Piața Constituției de peste 20.000 de suporteri.

Autocarul a plecat de la Național Arena spre punctul de întâlnire, pe traseul Bd. Basarabiei – Bd. Decebal – Bd. Unirii – Piaţa Constituţiei.

Aici, fotbaliștii și suporterii au încins o petrecere de pomină cum nu a mai văzut România.

Cerul a fost brăzdat de zeci de artificii, autocarul plimbându-se prin mijlocul mulţimii. Întreaga mulțime de oameni au cântat în cor: „campionii, campionii” şi „Sunt fericit…”  Steliștii au organizat o sărbătoare comparabilă cu cele făcute de marile cluburi din Occident. Marele absent de la petrecerea în aer liber a fot patronul Stelei, Gigi Becali, aflat în închisoare din data de 20 mai 2013.

După o oră de petrecere fără incidente, în jurul orei 23.00, autocarul cu jucătorii şi staff-ul Stelei au părăsit Piaţa Constituţiei.

Clubul de fotbal Steaua București care împlineşte anul acesta 66 de ani de existenţă dar și cel de-al 24-lea titlu de campioană a României.