Breaking news

Stelian Tănase, validat de Parlament, în funcția de șef al TVR

loading...

Plenul reunit al Parlamentului României, l-a confirmat luni, pe Stelian Tănase în funcţia de preşedinte-director general al TVR, după ce a condus televiziunea ca interimar, timp de șase luni de zile.

stelian tanase - tvrDictatorul Tănase este validat de legislativ la cârma TVR, pentru a putea cenzura cu ambele mâini documentare și să oprească emisia canalelor publice fără nicio greață.

Parlamentul României, la ordinele lui Ponta, a votat ca Stelian Tănase să fie numit președinte plin la TVR, deși individul a încălcat legile audiovizuale și regulamentele de funcționare internă ale TVR, a cenzurat documentarul Moștenirea Clandestină și a oprit emisia TVR Moldova.

În plus, Stelian Tănase a cheltuit 30.000 de euro pentru un contract cu o casă de avocatură care să reprezinte TVR în procesul intentat de Mihai Rădulescu și Cornel Mihalache, întrucât au fost descalificați deși au câștigat alegerile pentru a reprezenta angajații în CA al Televiziunii Române.

Toate aceste abuzuri nu au contat pentru Ponta și Parlamentul României, și au decis cu 339 de voturi  pentru şi 45 împotrivă, ca pentru următorii patru ani de zile, Stelian Tănase să conducă televiziunea…către faliment.

Stelian Tănase a fost numit director general interimar al Televiziunii Române, de Parlament, la 20 decembrie 2013. Fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

TVR se află înglobată în datorii, ce însumează 180 de milioane de euro, iar Tănase vrea să redreseze economic televiziunea prin reducerea programului de lucru la șase ore, măsură contestat de angajați prin grevă japoneză.

Plenul Parlamentului a aprobat, luni, şi noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, format din Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Săraru, Alexandru Ducu Bertzi, Radu F. Alexandru, Alina Stanciu, Demeter Andras Istvan, Alexandra Dumitraşcu, Maria Ţoghină, Ovidiu Miculescu, Nicoleta Viorica Balaci, Adrian Doroş şi Ana Florea. Ovidiu Miculescu a fost numit  de Parlament, în funcţia de preşedinte – director general al SRR

loading...

Cmentariile sunt închise