Breaking news

Stelian Tănase, șef interimar la TVR

loading...

Stelian Tănase a fost votat, vineri, de Parlamentul României, în funcția de președinte interimar la TVR, la propunerea PNL.

stelian tanase - tvrStelian Tănase a declarat în fața membrilor comisiilor de cultură din Parlamentă că nu știe dacă funcția de interimar îi permite dar el ar dori să facă restructurări reale în TVR, să taie în carne vie întrucât știe că sunt resurse care se scurg în mod ciudat în direcții greșite.

Stelian Tănase a mai spus că pe toată durata desfășurării mandatului la TVR nu va realiza emisiuni și nici nu se va exprima public cu privire la diferite evenimente și nici nu va merge ca invitat în alte emisiuni.

După audierea din Comisiile de Cultură reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, unde Stelian Tănase a primit aviz favorabil în unanimitate, a urmat votul în plenul reunit al Parlamentului României.

PNL l-a propus pe Stelian Tănase ca președinte interimar la TVR, după ce Rareș Bogdan a fost respins de Parlament, ca urmare a boicotului de la vot al parlamentarilor PSD.

În vârstă de 61 de ani, Stelian Tănase este un om polivalent: scriitor, scenarist, analist politic, regizor, realizator și moderator tv.

Stelian Tănase a fost învestit de Parlament în funcția de președinte director interimar la TVR, cu 405 voturi pentru și 2 împotrivă.

loading...