Breaking news

Stela şi Arşinel, aplaudaţi la scenă deschisă de vedetele Digi 24, la avanpremiera filmului „Toată lumea din familia noastră”

În cadrul unei proiectii private, la Sala Elvira Popescu, a filmului „Toată lumea din familia noastră” regizat pe Radu Jude, vedetele Digi24 s-au delectat cu  rolurile excepţionale jucate de Stela Popescu, Tamara Buciuceanu Botez, Alexandru Arşinel,  Șerban Pavlu, Sofia Nicolaescu, Gabriel Spahiu şi Mihaela Sîrbu.

Evenimentul, al cărui partener a fost emisiunea „Ca-n filme”, difuzată  în fiecare duminică de la ora 20.20, la Digi24, a fost unul de succes. Teodora Ghenciu, Alice Iacobescu, Izabela Panescu, Oana Zamfir şi Timea Bereczki au aplaudat prestaţia actorilor.

Cristina Bazavan, prezentatorul emisiunii „Ca-n filme”, spune că  acest eveniment a fost, de fapt, debutul unui serii lungi de întâlniri cu actorii şi regizorii români.

Încep avanpremierele „Ca-n filme”’, acesta este modul nostru de a susţine filmul românesc şi de a facilita întâlnirea  telespectatorilor noştrii cu actorii din distribuţie şi echipa de realizatori. Filmul lui Radu Jude, o poveste universală despre cum relaţionează oamenii după divort, a fost un bun start, o distribuţie cu nume din toate generaţiile şi un regizor cu multe premii internaţionale”, mărturiseşte Cristina.

De altfel pe toată perioada proiecţiei şi după, atmosfera a fost una foarte relaxată şi amzuantă.

„A fost minunat aseară când spectatorii întrebau cele mai năstrusnice lucruri din timpul filmărilor iar echipa răspundea în hohotele de râs ale sălii. Până la finele acestei luni vom mai avea o avanpremieră aşa că urmariti-ne pe Digi24”, a mai declarat Cristina.

Filmul „Toată lumea din familia noastră” , în  regia lui  Radu Jude, tratează cu umor povestea tristă a unui tată și a fiicei lui, care vor să petreacă împreună o vacanță ca-n rai, însă deocamdată sunt prinși în iadul relațiilor de familie de pe pământ.

Lungmetrajul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, în secțiunea Forum și va rula din 6 aprilie în cinematografe.