Breaking news

Stela Popescu le vizitează pe “Fetele lu’ Dom Profesor”

loading...

Celebra actriță, Stela Popescu este guest star în episodul de vineri seară al serialului românesc, “Fetele lu’ Dom Profesor”, difuzat de Kanal D.

stela popescu - fetele lu domn profesorVineri, de la ora 23.30, la Kanal D, Stela Popescu este invitată în sitcomul “Fetele lu’ Dom’ Profesor”. O mai veche prietenie o leagă pe actriţa de proprietarii casei transformată într-un salon de masaj.

După o întâlnire întâmplătoare în parc, Tinel o aduce în casă lui pe actriţa Stela Popescu, o mai veche prietenă pe care nu a mai văzut-o de foarte mulţi ani.

Pretextul vizitei este legat de un set de poze pe care această ar trebui să le primească de la profesor. Intenţiile paşnice ale celor doi vor transformă vizită într-un fiasco din cauza Bellei, a lui Cornel, dar şi a Ceraselei.

Cum va reacţiona această când îşi va vedea “vechea rivală” în sufrageria fostului soţ, dar şi de ce sub privirile actriţei Cornel şi Bella se vor lua la bătaie, veţi descoperi vineri seară, la Kanal D.

Nu rataţi, vineri, 23 mai, de la ora 23.30, un nou episod din serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, la Kanal D.

loading...