Breaking news

Stela Popescu invitata Jurnalului pentru copii de la Digi 24

loading...

Actrița Stela Popescu este invitata Jurnalului pentru copii de la Digi 24, difuzat sâmbătă dimineață.

Este cunoscută publicului de teatru și film din România din nenumăratele roluri pe care le-a avut de-a lungul carierei, este îndrăgită de milioane de români și a primit-o cu brațele deschise în casa ei pe Miruna, reporterul Jurnalului pentru copii, emisiune difuzată la Digi24 sâmbăta și duminica de la ora 09.30.

Stela Popescu, căci despre ea este vorba, a răspuns tuturor întrebărilor curioase ale Mirunei, și i-a mărturisit că încă are emoții atunci când urcă pe scenă.

Am mari emoții pe scenă, Miruna! Imaginează-ți că te duci la teatru și sunt o mie de ochii care te privesc, nu poți să rămâi de lemn tănase în fața lor. Nu se poate, te impresionează. Și cu cât joci mai mult, cu atât emoția e mai puternică, pentru că ai ce pierde. Acolo e o miză! Tu te-ai dus la spectacol ca ei să te iubească și trebuie să îi obligi să te iubească. Și ei nu se lasă întotdeauna convinși, se uită așa la tine să vadă “tot ești așa de bună, ești mai bună sau te-ai prostit!”…așa că emoția e permanentă la actorul care iubește această profesie și o face cu încredere!”, spune Stela Popescu.

Și pentru că Miruna și-ar dori să se facă actriță, evident că a cerut sfaturi de la un maestru. Iar sfaturile unei actrițe ca doamna Stela Popescu sunt întotdeauna binevenite.

“Pentru această profesiune, ai nevoie de foarte multe lucruri. În afară de înclinația naturală pe care o ai trebuie să acumulezi informații: să vezi filme, să te duci la teatru, să citești enorm și să nu te uiți la televizor la prostii”, mai spune Stela Popescu

Sâmbătă, la 9.30, la Digi 24, o lecție despre viață, prin ochii copiilor și ai oamenilor mari, la emisiunea „Jurnal pentru copii”, cu Sara și Radu.

loading...

Cmentariile sunt închise

English English French French Italian Italian Romanian Romanian