Breaking news

Stefan Nikolic, dat afară de la Steaua pentru că și-a spart nasul

Stefan Nikolic a fost exclus din lotul Stelei, după ce s-a prezentat la antrenamente cu nasul spart. Muntenegreanul a fost implicat într-o bătaie nopțile trecute, într-un local bucureștean.

stefan nikolicPetrecerile nocturne îl costă scump pe muntenegreanul Stefan Nikolic. Fotbalistul a fost exclus din Lotul Stelei și oficialii clubului vor să-i rezilieze contractul.

Șefii roş-albaştrilor au fost deranjaţi de comportamentul nesportiv repetat al lui Nikolic şi au decis să îl dea afară pe motive de indisciplină.

Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, a confirmat că Stefan Nikolici va fi sancţionat pentru abateri disciplinare: Nikolici va fi sancţionat de club, lucrurile nu rămân aşa. Deocamdată nu ştim ce măsuri vom lua, le vom anunţa cât de curând. În termeni contractuali, această măsură a suspendării nu va fi luată. Ca o măsură disciplinară luată de antrenor, putem accepta această formulare.

Stefan Nikolici nu a fost inclus în lotul Stelei pentru Liga Campionilor din cauza mai multor incidente, dar şi a formei slabe pe care o traversează.

Doar 8 partide a jucat Nikolic pentru Steaua în acest sezon, în toate competiţiile, reușind să marcheze marcând un gol.