Breaking news

Ștefan Fileață, agresorul femeii din Nana, anchetat de poliție și parchet

loading...

Ştefan Fileaţă, liderul PDL din comuna Curcani, cel care a agresat miercuri o femeie în comuna Nana, a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Olteniţa pentru lovire şi alte violenţe. 

stefan fileataGorila lui Udrea care a trântit la pământ o pensionară ca să o împiedice să ajungă la blonda lui Băsescu, este recidivist. Bărbatul, fost boxeur, este cunoscut în zonă ca un om certat cu legea și extrem de violent.

În urma imaginilor transmise de Antena 3 în data de 7 mai 2014, care dovedesc că Ştefan Fileaţă a agresat o bătrână, Parchetul de pe langă Judecătoria Olteniţa s-a sesizat din oficiu.

Pe numele lui Ştefan Fileaţă a fost deschis un dosar penal sub acuzaţia de lovire şi alte violenţe, dar şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, urmând ca acesta să fie reţinut şi dus la arestare în faţa judecătorilor de la Judecatoria Olteniţa.

Ştefan Fileaţă a fost  pus în libertate sub control judiciar de către Judecătoria Târgu Jiu  pe 12 martie 2014, într-un dosar în care a fost arestat alături de membrii unei reţele de furt de fier vechi, a arătat jurnalista Adina Anghelescu.

Magistraţii de la Târgu Jiu nu au ţinut cont de faptul că Ştefan Fileaţă avea o condamnare la doi ani cu suspendare pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, incidentul având loc la alegerile din iunie 2012, pentru funcţia de primar al comunei Curcani. în acest dosar, Fileaţă fusese eliberat pe cauţiune, în urma unei cereri făcute de mama sa, Voicu Victoria.

Punerea în libertate a lui Fileaţă, după ce fusese arestat în 2012 pentru scandalul şi distrugerea urnelor din comunna Curcani, a fost posibilă întrucât Tribunalul Călăraşi a respins, în 3.07.2012, recursul procurorilor la decizia de punere în libertate dată de judecătorii Judecatoriei Olteniţa.

Pensionara agresata va fi examinată de medicii Seviciului de medicină legală pentru a se constata ce urmări a avut agresiunea asupra sa, săvârşită de Ştefan Fileaţă cu ocazia filmarilor de la Nana, din data de 7 mai 2014.

Şi poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana, judeţul Călăraşi s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare privind acest incident.

loading...