Breaking news

Ştefan Bănică, lăsat mut la X Factor, de un concurent de 16 ani

Pasiunea pentru muzică îi aduce pe concurenţi pe scena super show-ului „X Factor” fără să ţină cont de naţionalitate, vârstă sau probleme medicale. Say Ufuk este una dintre prezenţele exotice de la audiţiile „X Factor” din  acest an. El este turcul, arabul şi, totodată, românul în vârstă de 16 ani care a venit să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a câştiga cel de-al patrulea sezon al show-ului.

Say Ufuk si stefan banica jrCu toate că problemele cauzate de o operaţie eşuată i-au afectat corzile vocale, devenind sâsâit, rârâit şi peltic, Say a fost o prezenţă specială pe scena show-ului.

Unul dintre motive a fost faptul că are limba despicată, din cauza aceleiaşi operaţii suferite, moment în care, impresionaţi de problema lui, juraţii l-au rugat să dovedească dacă, într-adevăr, este adevărat ceea ce spune.

Când Say le-a confirmat, Ştefan Bănică a rămas împietrit.

M-ai emoţionat, pentru că în ciuda acestui handicap de vorbire pe care îl ai, din cauza operaţiei pe care ai avut-o, ai ştiut să îţi alegi repertoriul şi mi-ai transmis o stare”, marturiseşte Ştefan Bănică.

Dacă Say a mers în etapa următoare a show-ului obţinând trei răspunsuri pozitive de la Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, rămnâne de văzut la „X Factor” în această toamnă, la Antena 1.

Tot atunci, telespectatorii vor putea afla întreaga poveste a concurentului.

>