Breaking news

Ștefan Bănică Jr cântă de Crăciun, pentru al 13-lea an consecutiv, la Sala Palatului

loading...

Ștefan Bănică Jr va încânta și în acest an, fanii săi, în prag de Crăciun, pentru al 13-lea an consecutiv. Concertele lui Bănică de la Sala Palatului, desfășurate cu casa închisă, au devenit deja o tradiție în România.

stefan banica jrÎn fiecare an, pentru luna decembrie,cântărețul Ştefan Bănică pregăteşte una dintre cele mai aşteptate, spectaculoase şi complexe producţii de gen, un show de excepţie care marchează intrarea în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Primele concerte din seria show-urilor de Crăciun Ştefan Bănică din acest an vor avea lor pe 12 şi 13 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Suntem în al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numărul 52 din istoria show-urilor mele de Crăciun. Anul acesta, poate mai mult că niciodată, vom avea surprize de proporţii. Deşi pentru mulţi 13 e perceput că un număr cu ghinion, pentru mine a fost întotdeauna unul norocos. În cadrul spectacolelor de Crăciun voi cânta piese noi, în premieră pe scenă Sălii Palatului, cântece încă neînregistrate în studio, dar şi melodii pe care publicul le aşteaptă în fiecare an. Va invit şi anul această să petrecem împreună momente magice, alături de cei dragi, care să rămână în memoria noastră afectivă, pentru că „doar o dată-i Crăciunul”. Vino la Sala Palatului pe 12 şi 13 decembrie să intrăm în atmosfera de poveste a Crăciunului şi să strigăm împreună „Ho, ho, ho”!”, a declarat Ştefan Bănică.

Concertele de Crăciun marca Ştefan Bănică reprezintă un adevărat record în România, ca număr de spectatori adunaţi împreună seri la rând şi ca număr de concerte susţinute an de an în cea mai importantă sală de spectacol din România, Sala Palatului.

Până în prezent, Ștefan Bănică are un record național greu de atins. 51 de concerte de Crăciun sold-out, susţinute la Sala Palatului din 2002 şi până în prezent, peste 255.000 de spectatori doar la concertele de Crăciun.

Odată mutat de la Pro TV la Antena 1, Concertul extraordinar de Crăciun Ştefan Bănică va fi transmis în acest an de Antena 1.

loading...