Breaking news

Ștefan Alexandru, ucis la comandă de Irinel Vlad, pentru 200 lei, din cauza unei fete

Ipoteze șocante ies la iveală despre tragedia de la Târgoviște, de luni, când Ștefan Alexandru, elev la Colegiul Economic, a fost înjunghiat mortal în gât de către Irinel Vlad.

stefan alexandruȘtefan Alexandru se pare că a fost ucis la comandă pentru că se dădea la iubita altui coleg.

Varianta cu ciocnirea involuntară pe stradă care ar fi dus la altercația verbală, finalizată cu înjunghierea nu mai stă în picioare.

Părinții lui Ștefan ar fi aflat de la alți colegi ai fiului lor, că acesta avea o relație cu o fată care avea deja un iubit. Băiatul aflase că Ștefan Alexandru se dă la iubita lui și l-ar fi plătit pe Irinel Vlad cu 200 lei ca să-l sperie. Însă lucrurile au luat o turnură neașteptată, finalizată cu uciderea elevului de 15 ani.

Potrivit Incomod Media, mesajele de amenințare au fost găsite de părinții băiatului, accesând contul acestuia de Facebook.

Ultima amenințare la care a fost supus Alexandru a fost vineri, pentru ca luni să se treacă la fapte.

Familia Ștefan susține că au informații că Irinel Vlad ar fi fost plătit cu 200 de lei pentru a-l ”scutura” bine pe Alexandru. Din păcate, Irinel a mers până la omor. El a declarat, la ieșirea din sala de judecată, că nu a vrut să-i ia viața elevului de 15 ani, pe care nu-l cunoștea.

Această declarație întărește parcă ipoteza că Irinel a acționat la comandă. Această ipoteză a fost confirmată sub protecția anonimatului de către un coleg al victimei. Asasinul trebuia s-i dea o lecție lui Ștefan Alexandru pentru ca acesta să nu mai stea cu o fată.

La mijloc a fost o fată…Eu am vorbit mult cu Alex și în conversația pe Facebook mi-a spus că o să se bată cu cineva. Dar nu știam că o să fie așa de rău. Totul este despre o fată. Alex se ținea după o fată dar acea fată era cu un alt băiat. Acel băiat a început să-l înjure și totodată la amenințat că-l bate și Alex a răspuns și el, a înjurat. Băiatul acela a zis că-l prinde pe Alex și nu știu ce o să-i facă…Până la urmă acel băiat a plătit pe unul din Răzvad să-l bată și nu să-l omoare …Din câte știu eu acest băiat cu care Alex se certa este din Raciu și ar fi elev la Liceul NR.2 iar fata este colegă cu noi”, a declarat băiatul pentru Partener TV.

Prietenul fetei de care se îndrăgostise Ștefan a recunoscut în fața anchetatorilor că avea o dispută pe internet cu Alexandru, dar susține că nu are nicio legătură cu cel care l-a omorât.

Rivalitatea dintre Alexandru și iubitul fetei a început chiar de Ziua Îndrăgostiților, când elevul i-a oferit un trandafir, iar scena a fost surpinsă și de prietenul ei.

Fata pe care o plăceau amândoi le-ar fi povestit prietenelor că iubitul ei era foarte gelos și l-ar fi pus pe agresor să-l sperie pe Alexandru.

Părinții lui Ștefan au găsit pe Facebook, discuția dinte acesta și fata respectivă:

Alexandru: Te iubesc foarte mult, dar dacă tu tot mai ești cu el, cum vrei să fim noi împreună? Nu mai pot să suport, vreau să-mi zici acum dacă vrei să fim împreună sau nu, nu mai pot să suport atâta suferință.

Elevul i-a cerut fetei să aleagă între el și iubitul ei, însă fata i-ar fi mărturisit că a încercat să îi spună iubitului că totul s-a terminat însă băiatul a făcut o criză de gelozie.

Alexandru către fată: Ori el, ori eu.

Adolescenta: Tu ai locul tău în inima mea.

Ștefan Alexandru a fost ucis luni la prânz, în apropiere de Colegiul Economic, fiind înjunghiat mortal în gâ de către Irinel Vlad. Criminalul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Astăzi la Picior de Munte a avut loc înmormântarea elevului ucis, Ștefan Alexandru.

>