Breaking news

Ștefan Alexandru este elevul ucis la Târgoviște de către Irinel Constantin Vlad

Ștefan Alexandru este elevul de 15 ani, înjunghiat mortal în gât, luni la prânz, în apropierea Liceului Economic “Ion Ghica” din Târgovişte.

stefan alexandru ovidiuȘtefan Alexandru a fost înjunghiat mortal de către Irinel Constantin Vlad, un tânăr de 19 ani, în timp ce elevul se îndrepta împreună cu alți colegi către Colegiul Economic Ion Ghica din Târgoviște.

Potrivit spuselor unui elev, martor la tragedie, elevul se afla în apropierea Liceului, împreună cu alți trei colegi.

Elevul a fost înjunghiat după ce se ciocnise accidental de agresor pe trotuar. Poliția spune cp cei doi nu se cunoșteau.

După un conflict verbal, Ștefan Alexandru a fost strigat și chemat de Irinel Constantin Vlad  iar în momentul în care s-a apropiat de el, agresorul i-a înfipt cuțitul în gât.

Deși elevul a fost transportat în scurt timp la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, chiar de către o mașină a poliției, tânărul a decedat la scut timp din cauza hemoragiei masive.

Ștefan Alexandru a fost ales la finele lunii noiembrie 2012, Mister Boboc, fiind elev în clasa a IX-a e.

Elevul ucis făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găeşti la Târgovişte.

Colegiul Economic “Ion Ghica” din Târgovişte este situat în centrul oraşului, lângă Prefectura Dâmboviţa şi în apropierea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a declarat la Antena 3, că agresorul este un tânăr de 19 ani din localitatea Răzvad, și că potrivit datelor furnizate de poliție, acesta nu avea antecedente penale ci doar o infracțiune la legea circulației rutiere.

Poliția l-a prins pe agresor și îl anchetează la această oră. Criminalul riscă să stea după gratii cel puțin 25 de ani, întrucât și-a premeditat crima.