Breaking news

Ștefan Alexandru, elevul ucis la Târgoviște, regretat de colegi – VIDEO

Ștefan Alexandru, elevul înjunghiat mortal, luni de către Irinel Constantin Vlad, este regretat de către colegii să de la Colegiul Economic Ion Ghica din Târgoviște.

stefan alexandruMoartea subită și tragică a lui Ștefan Alexandru, elev în clasa a IX-a E la Colegiul Economic din Târgoviște, a provocat un șoc în rândul colegilor și profesorilor.

Tragedia a avut loc la o distanţă de 50 de metri de şcoală, într-un gang dintre două blocuri. Ștefan se deplasa împreună cu alți colegi către liceu, moment în care pe trotuar s-a lovit de către Irinel Constantin Vlad.

Astfel între cei doi a izbucnit un conflict verbal, Alexandru l-ar fi scuipat pe Vlad, iar acesta a scos din geacă un cuțit și i-a tăiat gâtul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Raluca Florescu, a declarat că elevul şi suspectul nu se cunoşteau.

Elevul înjunghiat a fost transportat cu o maşină a Poliţiei la Spitalul Judeţean de Urgenţă din oraş. La scurt timp, însă, tânărul a murit.

Ștefan Alexandru făcea în fiecare zi naveta, aproximativ 25 de kilometri, din satul natal Picior de Munte de lângă Găeşti la Târgovişte. Și asta doar din dorința de a învăţa la un liceu bun, la care a intrat cu 8,83, după ce la evaluarea naţională obţinuse nota 8,40.

Directoarea liceului din Târgovişte, Suzana Camelia Ilie, a declarat că băiatul înjunghiat, Ştefan Andrei Alexandru, era cunoscut ca un elev liniştit care nu făcea probleme. Mai mult, băiatul câştigase tiltul de Mister Boboc, la Balul Bobocilor din toamna anului 2012.

Irinel Constantin Vlad a fost prins pe o stradă din Târgovişte şi a fost dus cu o dubă la sediul Poliţiei Municipale Târgovişte pentru audieri, fiind reținut pentru 24 de ore, și dus la Tribunal cu propunerea de arest preventiv pentru 29 de zile.

Colegii de clasă sunt îndurerați de șocul morții lui Ștefan Alexandru și în memoria lui i-au făcut un filmuleț cu fotografiile acestuia, punând ca și fundal sonor melodia ”Vine o zi” de la Holograf.

Filmulețul In Memoriam Ștefan Alexandru începe cu textul: Erai o mândrie de copil…un om minunat…păcat că viața a fost prea dură cu tine. La final, autorii filmulețului au scris: Dumnezeu să aibă grijă de tine, să te ierte și să te odihnească în pace!