Breaking news

Steaua și Astra vor juca finala Cupei României la fotbal

Steaua București și Astra Giurgiu s-au calificat în finala Cupei României la fotbal, ediția 2014, după ce au trecut în semifinale de Dinamo, respectiv Petrolul Ploiești.

cupa romaniei - steaua - astraDupă un scor zdrobitor de 5-2 în manșa tur a semifinalei, Steaua a terminat la egalitate, joi seară, returul semifinalei cu Dinamo, de pe Arena Naţională.

Relaxați după avantajul celor cinci goluri marcate în prima semifinală, steliștii au marcat joi seară, în manșa retur, doar un singur gol, la fel ca și dinamoviștii.

Steaua a deschis scorul pentru Tănase în minutul 22, iar Dinamo a reușit egalarea în minutul 86 prin golul marcat de Matei.

După golul marcat de Tănase în minutul 22, unei fane steliste i s-a făcut rău. Tânăra a fost coborâtă din peluză de suporterii “roş-albaştri” şi transportată pe braţe de stewarzi la o ambulanţă aflată în incinta stadionului pentru a primi îngrijiri medicale.

38.794 de spectatori au asistat la meciul dintre Steaua și Dinamo, partidă la care  s-a ţinut un minut de reculegere în memoria asistentului medical Mitică Neagu, care a lucrat 34 de ani la FC Steaua. Neagu a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri, la vârsta de 67 de ani.

Steaua București va juca în finala Cupei României echipa Astra Giurgiu, care a trecut în semifinale de Petrolul Ploieşti. Finala Cupei României la fotbal – Timișoreana, este programată în data de 23 mai, pe Arena Naţională din Capitală.

>