Breaking news

Steaua și Astra joacă în Europa League în direct la Digi Sport

Cu un pas mai aproape de primăvara europeană. Steaua Bucureşti, campioana României, mai are de trecut un hop pentru a fi sigură de calificarea de pe primul loc din grupă în primăvara europeană.

steaua - digi sportEchipa din Ghencea joacă, în această seară, de la ora 20.00, în direct la Digi Sport 1, împotriva celor de la Aalborg. După ce în prima manşă campionii României i-au învins categoric pe danezi, cu 6-0, jucătorii roş-albaştri merg la sigur cu o victorie şi în partida din această seară. Meciul este comentat de George Dobre şi Bogdan Socol.

Canalele Digi Sport sunt alături de echipele româneşti din Europa League astfel că, de la ora 22.00, pe Digi Sport 1, este în direct, de la Giurgiu, partida dintre Astra şi Dinamo Zagreb. Partida este comentată de Ionuţ Angheluţă şi Dragoş Caretaş.

De la 22.00, pe Digi Sport 2, se joacă partida dintre Dinamo Kiev şi Rio Ave, iar de la 20.00, pe Digi Sport 3, este transmisă partida dintre Wolfsburg şi Everton.

Meciurile echipelor româneşti din Europa League vor fi comentate, în studioul emisiunii “Euro Fotbal” de Vali Moraru şi invitaţii lui, Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint.

Finalul de săptămână este dedicat meciurilor din Ligue 1, Primera Division şi Serie A. Vineri, de la 21.30, Digi Sport 1 difuzează partida dintre Marseille şi Nantes; sâmbătă, pe Digi Sport 1, de la ora 21.00, Real Madrid joacă în deplasare la Malaga, iar de la 21.45, pe Digi Sport 2, italienii de la Chievo joacă împotriva celor de la Lazio.

Duminică, de la 22.00,  în direct la Digi Sport 1 se joacă Valencia-Barcelona iar de la 21.45, pe Digi Sport 2, partida din Serie A dintre AS Roma şi Internationale Milano.

>