Breaking news

Steaua s-a calificat în semifinalele Euro Cup la Polo

După o pauză de 30 de ani, o echipă românească va juca în semifinalele Euro Cup. Echipa de polo, CSA Steaua București s-a calificat miercuri, în semifinalele Euro Cup la polo pe apă, după ce a terminat la egalitate cu echipa Wassersportfreunde von 1898 Hannover.

csa steaua - poloMiercuri seară, Steaua a terminat la egalitate, scor 9-9, partida retur disputată în Germania la Hanovra, cu Wassersportfreunde von 1898 Hannover.

Steaua București s-a calificat în semifinale, grație, victoriei din partida tur, când s-a impus în fața echipei germane, cu scorul de 9-7. 9-9 (3-2, 1-3, 2-2, 3-2), în deplasare, în manșa a doua a sferturilor de finală.

Steliștii au încheiat primul sfert cu un avantaj de un gol (3-2), însă nemții au recuperat diferența și au reușit să întoarcă scorul după al doilea sfert (4-5). A treia repriză a fost una echilibrată (2-2), steliștii reușind să și-o adjudece pe ultima (3-2) și să termine astfel la egalitate, 9-9.

Golurile ”roș-albșatrilor” au fost semnate de Miroslav Randjic (3), Nicolae Diaconu (2), Daniel Teohari, Petar Filipovic, Matej Nastran și Alexandru Ghiban, potrivit paginii de Facebook a clubului militar.

”Îi felicit pe băieți, pentru că ei au fost actorii principali. Datorită lor suntem în semifinale. Au jucat foarte bine, au avut răbdare și au luptat până în ultima secundă. Au arătat că suntem o echipă de valoare. Ne bucurăm enorm pentru această calificare și ne dorim să demonstrăm în continuare că suntem o echipă de învingători’‘, a declarat la finalul meciului, desfășurat la Hanovra, antrenorul stelist Ionuț Angelescu.

În semifinale s-au mai calificat formațiile Circolo Nautico Posillipo, Carpisa Yamamay Acquachiara, și echipa croată VK Mornar Brodospas Split.

Meciurile din semifinale se vor desfășura în 11 februarie 2015 (turul) și pe 4 martie 2015 (returul).