Breaking news

Steaua – Poli, derby-ul etapei a zecea a Ligii I, în direct la TVR 1

loading...

ACS Poli Timişoara întâlneşte Steaua Bucureşti duminică, 13 septembrie, în cea mai importantă partidă a rundei a zecea a Ligii I. Partida este transmisă în direct de TVR 1 şi TVR HD, de la 21.00.

Etapa 10, Liga I_13 septembrie la TVR 1Vom vedea împreună următoarele meciuri ale Naţionalei de fotbal în octombrie la TVR. Până atunci, fotbalul continuă la TVR 1 şi TVR HD cu Liga I. Derby-ul rundei cu numărul 10 se joacă la Timişoara, unde ACS Poli întâlneşte campioana Steaua Bucureşti. Partida va putea fi urmărită în direct la TVR 1 şi TVR HD, duminică, 13 septembrie, de la ora 21.00.

Va fi primul meci în calitate de antrenor principal al Stelei pentru Dumitru Dumitriu, cel care a revenit pe bancă după demisia lui Massimo Pedrazzini. Dumitriu i-a condus pe roş-albaştri şi în ultimele trei etape ale campionatului în 2005 şi este primul antrenor român care a calificat o echipă în Champions League. Este vorba despre Steaua, în 1994”, precizează Emil Hossu Longin, care va comenta partida alături de Dragoş Bocanaciu duminică seară.

La Timişoara îi aşteaptă pe stelişti echipa condusă de Florin Marin, cel care le-a adus bănăţenilor al doilea succes în Liga I (1-0 cu Concordia Chiajna, pe 29 august), precum, şi o calificare în sferturile de finală ale Cupei Ligii (1-0 cu Petrolul, pe 9 septembrie).

În clasamentul Ligii I, Steaua este pe locul 5, cu 16 puncte, având 3 victorii în deplasare, la      Tg. Jiu, Botoşani şi Craiova. ACS Poli Timişoara ocupă poziţia 11, cu 6 puncte. Pe teren propriu, Poli a înregistrat două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri.

loading...