Breaking news

Steaua a pierdut și ultimul meci din Liga Campionilor

loading...

Steaua București a încheiat campania din 2013 din Liga Campionilor, cu o înfrângere. Steliștii au fost învinși de Chelsea Londra cu scorul de 1-0.

steaua - chelseaSteaua a fost învinsă, miercuri seara, pe Stamford Bridge, în ultimul meci din Grupa E a Ligii Campionilor la fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de senegalezul Demba Ba.

Chelsea  a început în forță meciul și și-a sufocat adversarul cu atacuri în valuri și presing, astfel că prima ocazie de gol s-a consumat în minutul 4, când Oscar a tras pe lângă poartă.

Șase minute mai târziu, londonezii au deschis scorul în urma unui corner, când Demba Ba a împins balonul în poartă, deși macedoneanul Daniel Georgievski avea prim planul la faza respectivă: 1-0.

Steaua a irosit cea mai mare ocazie a sa, în minutul 13, prin Iancu, scăpat cu portarul, dar balonul trimis spre buturile gazdelor s-a scurs pe lângă țintă.

Chiar dacă nu a făcut un meci prea bun, Steaua a pierdut la un scor onorabil, 0-1, spre deosebire de partida din tur, când Chelsea s-a impus cu 4-0 pe Arena Națională.

Steaua a evoluat în acest meci fără o serie de jucători de bază, precum căpitanul Alex Bourceanu (suspendat), Adrian Popa, Cristian Tănase (ambii menajați).

Steaua a încheiat grupa pe ultimul loc, cu 3 puncte, după trei egaluri, două cu Basel și unul cu Schalke.

Mitică Dragomir a criticat la Dolce Sport, parcursul Stelei în Liga Campionilor: Nu mă așteptam la acest parcurs, dar trebuie să învățăm cu toții din treaba asta și să nu mai exagerăm. Trebuie să fim atenți la vorbe. Când s-a tras la sorți și am văzut grupa, s-a spus că e accesibilă și m-a pufnit râsul. Cum poți să spui că o grupă cu Chelsea și Schalke e accesibilă.

loading...