Breaking news

Steaua lui Becali nu mai strălucește nici în Liga I. Steliștii au pierdut la Timișoara

Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I.

steaua - poliDupă eliminarea din Liga Campionilor și Europa League, Campioana României eșuează lamentabil și în campionatul intern.

Steaua București a fost învinsă, duminică seară pe Stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara de ACS Poli Timișoara cu scorul de 1-0.

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 88 de spaniolul Javier Hernandez, cu un șut din marginea careului, în vinclul porții steliste.

Steaua, la care a Țiți Dumitriu a debutat în postura de antrenor principal, după plecarea lui Massimo Pedrazzini, a avut două bare, prin Alex Chipciu (23) și Nicușor Stanciu (66).

Steaua a suferit a doua sa înfrângere în campionat și ocupă locul cinci în clasament.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a criticat dur cele mai importante transferuri făcute de campioana României în această vară. Legenarl portar de la Sevilla, crede că echipa sa are șanse mici să își apere titlul dacă nu își va îmbunătăți jocul.

”N-avem nici o șansă la titlu dacă vom continua să jucăm așa. Avem probleme cu orice echipă. Nu mă pricep, nu sînt antrenor, dar orice echipă ne pasează. Nu văd o situație grozavă dacă vom continua în ritmul ăsta. Probabil că unii dintre jucătorii veniți au impresia că ăsta e vîrful carierei, transferul la Steaua. Se mulțumesc doar cu atît”, a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.

Nicolae Dică, antrenorul secund al Stelei, a vorbit despre eșecul echipei sale cu ACS Poli Timișoara, scor 0-1.

”N-am avut atitudine. Am intrat pe teren și am crezut că meciul e cîștigat doar pentru că ne numim Steaua. Pe noi ar fi trebuit să ne motiveze rezultatul de la Giurgiu. Ne-am fi apropiat la un punct de Astra. Nu putem să punem înfrîngerea pe seama ghinionului, chiar dacă am lovit bara de două ori. Timișoara a fost mai bună ca noi. În momentul de față avem de recuperat 4 puncte. Se pot recupera în două-trei meciuri. Noi trebuie să cîștigăm meciuri, altfel nu putem face asta”, a spus Nicolae Dică la DigiSport.

>