Breaking news

Steaua lui Becali apune tot mai mult. FCSB, out din Europa League după un meci catastrofal

loading...

FCSB a fost învinsă joi seară de Vitoria Guimaraes şi a ratat calificarea în grupele Europa League pentru al doilea an consecutiv.

Vicecampioana României merge din eşec în eşec. Ajunsă în premieră pe ultimul loc în Liga I, FCSB a pierdut returul din Portugalia cu Vitoria Guimaraes, cu scorul de 0-1. În tur, rezultatul a fost egal, 0-0.

Vitoria Guimaraes a fost, pe toată durata celor 90 de minute, echipa mai insistentă. Deşi a marcat un singur gol, echipa portugheză a avut multe ocazii mari de gol, dar norocul a ţinut cu FCSB. Cele mai multe ratări au fost trecute în contul extremei Davidson.

După acest eşec umilitor, Gigi Becali ia în calcul retragerea din fotbal.

La fotbal trebuie să joci bărbăteşte, nu baieţeşte. Cu siguranţă că este o pedeapsă de Sus. Domnul ştie de ce. Poate e mai bine aşa pentru mine. Poate nu trebuie să ma calific şi să iau campionatul la anul. Poate e nevoie să mă las, poate îmi dă Domnul semne şi atunci o să mă las. Nu mă întreabă Hristos la judecată dacă m-am calificat în grupele Europa League…“, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Gigi Becali a luat deja primele măsuri drastice. A decis sentinţa mai multor jucători, iar rezilierea contractelor se va face în zilele următoare.

“O să plece cine trebuie să plece. Nu mai avem nevoie de atâţia jucători. Pleacă Marc, polonezul Gikiewicz, fundaşul dreapta, Belu. Chiar şi Salomao poate să plece. Avem prea mulţi jucători. Aveam accidentaţi şi ne-am gândit că ne calificăm în grupe. Trebuie să scap de ei acum! Moutinho a intrat odihnit să facă diferenţa şi a dat două pase… Nu mă bag. Ce crede Vintilă, să facă. A adus un preparator fizic, nu-l cunosc. E fotbal. Nu suntem nici în divizia a doua, nici într-a 4-a. Nu suntem în faliment“, a spus Becali la Pro X.

FCSB a pierdut, implicit, şi potul de peste 10 milioane de euro.

loading...