Breaking news

Steaua fără antrenor. Levi și-a dat demisia

Antrenorul Stelei Roni Levi şi-a dat demisia, joi seară pe aeroportul din Larnaca, după ce echipa sa a remizat scor 1-1 cu AEK Larnaca într-o partidă din cadrul Grupei J, a Europa League.

Remiza, l-a costat funcția pe israelianul Roni Levi. Demisia lui Levi vine după criticile patronului Gigi Becali, dar şi înainte de „dubla” din Europa League dintre Steaua şi Maccabi, fosta echipă a antrenorului.

La scurt timp după remiza dintre Steaua și Larnaca, Becali, a declarat că jucătorii stelişti „au atitudine şi vor”, precizând că va anunţa în curând o decizie şi lăsând astfel să se înţeleagă că antrenorul Roni Levi va fi înlocuit.

Chiar aşa de proşti, de slabi jucători, de jucători fără valoare avem de nu pasăm nimic, nu jucăm nimic? A doua repriză am jucat execrabil. Noi în loc să fim călare pe ei, să pasăm, să centrăm, să cutare, cutare… Aveam mai mari emoţii când erau ei în atac. Am o explicaţie, dar nu vă spun acum, veţi vedea în zilele următoare. Jucătorii au atitudine şi vor. Nu o să vorbim acum, că nu e frumos, o să vedeţi. E un moment delicat pentru mine, un moment în care sunt supărat. Nu vor fi decizii radicale, vor fi înmulţiri şi împărţiri, scăderi şi adunări. Vor fi scăderi şi adunări, ce să vă mai spun?„, a spus Becali, la GspTV.

Patronul Stelei a anunțat că mâine va pune alt antrenor la echipă.

”Mâine o să pun alt antrenor. Vom avea un tehnician tânăr, cum are Dinamo. Nu mai vreau unul străin, că ăştia nu ştiu limba. Trebuie să vorbească româneşte„, a declarat  Becali, la sport.ro.