Breaking news

Steaua București s-a calificat în finala Cupei României la fotbal

Steaua București s-a calificat joi seară în finala Cupei României la fotbal după ce a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa Petrolul Ploieşti, în manşa secundă a semifinalelor competiției sportive.

steaua bucuresti - europa leagueAdrian Popa a deschis scorul prin golul marcat în minutul 20, după care Iancu a făcut 2-0 pentru Steaua în minutul 32 al semifinalei disputate pe Național Arena în prezența a peste 14000 de spectatori.

Tănase a făcut 3-0 pentru steaua în minutul 68, ca mai apoi, la două minute distanță, Petrolul să marcheze golul de onoare prin Ipsa.

După scorul egal 1-1, în manșa tur, Steaua a reușit să se impună cu 3-1 în returul semifinalei și să acceadă pentru al doilea an consecutiv în finala Cupei României, unde va juca cu Universitatea Cluj.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din George Găman (central), Adrian Ghinguleac, Ciprian Danşa (asistenţi), Robert Dumitru, Iulian Călin (asistenţi suplimentari) şi Sebastian Stoianov (rezervă).

Înainte de începerea meciului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului arbitru Nicolae Rainea, care a încetat din viaţă miercuri.

La pauză, Florin Niţă de la Steaua a avut un conflict cu fanii ploieşteni. Jucătorul Stelei le-a arătat acestora semne obscene.

Iar la finalul meciului, când jucătorii Petrolului s-au dus să îi salute pe suporteri, aceştia au aruncat spre ei cu o portavoce şi mai multe beţe de steag.

Universitatea Cluj a învins miercuri, pe Cluj Arena, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia CFR Cluj, în manşa secundă a semifinalelor competiţieiși va juca finala cu Steaua.

>