Breaking news

Steaua București a fost învinsă cu 2-0 de Ajax în Europa League

Înfrângere previzibilă. Steaua București a luat bătaie de la olandezi cu scorul de 2-0, în manșa tur a șaisprezecimilor Europa League.

ajax - steauaSteliștii lui Gigi Becali, conduși de pe banca tehnică de antrenorul Laurențiu Reghegamph, au fost învinși joi seară de Ajax Amsterdam.

Olandezii au marcat trei goluri, dintre care unul anulat, în doar 25 de minute de joc.

Și asta, în condițiile în care steliștii au avut o ocazie uriașă în minutul 4 când mingea a ajuns în careul olandezilor, Adi popa a lăsat mingea să treacă iar Chipciu a șutat din prima, însă mingea a fost blocată de portarul batav.

Ajax Amsterdam a reușit deschiderea scorului în minutul 28 prin golul marcat de Alderweireld, cu o lovitură de cap, care a profitat de o neatenție în apărarea Stelei.

În loc de goluri, steliștii au încasat cartonașe galbene. Latovlevici a văzut un cartonaș galben din partea arbitrului central, în minutul 34, iar Bourceanu a primit în minutul 36 după o intrare criminală la mijlocul terenului.

În minutul 35, Steaua a ratat o nouă ocazie de a marca pe tărâm olandez. Adi Popa a scăpat singură spre poarta batavilor, însă a centrat paralel cu linia, iar Nikolic mai avea nevoie doar de un metru pentru a băga mingea în poartă.

În minutul 40, Ajax a mai marcat un gol, însă  arbitrii au indicat offside la faza lui Sigthorsson.

Opt minute mai târziu, olandezii marchează un gol valabil prin Van Rhijn, și se distanțează la 2-0, care avea să fie și scorul final al partidei.

Pintilii a reușit performanța nefastă de a încasa două cartonașe galbene în doar trei minute, fiind eliminat în minutul 89. Astfel că nu va juca la returul de pe Național Arena, de săptămâna viitoare.

Astfel că returul de săptămâna viitoare de pe Național Arena se anunță unul de foc, olandezii având prima șansă la calificare.