Breaking news

Steaua, blat cu Viitorul pentru ca echipa lui Hagi să nu retrogradeze

Steaua București a făcut blat cu FC Viitorul pentru ca echipa patronată de Gheorghe Hagi să nu retrogradeze în Liga a II-a.

steaua - fc viitorulVăzut cu sacii de campion cu Steaua, în căruță și cu un pas în Grupele Ligii Campionilor, Becali a decis că este timpul să fie mărinimos cu Hagi, făcând un blat prin care echipa acestuia, FC Viitorul Constanța, să se salveze de la retrogradare.

Duminică, Steaua a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 2-5 de FC Viitorul Constanța.

Pentru ca blatul să fie pus în aplicare, Becali cu acordul tacit al antrenorului Laurențiu Reghecampf, vedetele Stelei au primit vacanță, astfel că echipa a fost alcătuită din rezerve și speranțe.

Și fanii steliști au mirosit din tribune blatul lui becali cu Hagi și au părăsit înainte de fluierul final, stadionul din Ghencea.

Cu toate că blatul este mai mult decât evident, Becali susţine că Steaua nu s-a predat în faţa adversarului, dar a recunoscut că jucătorii trimişi în teren de Reghecampf nu s-au omorât cu firea.

„Da, păi sunt fericit. Nu? Hai să vă spun un lucru. Eu nu fac aranjamente, ăsta nu a fost niciun aranjament, niciun blat. Dar eu am voie să mă bucur pentru nașul meu. Așa am simțit! Care e problema, nu mai am voie să-mi exprim sentimentele? Echipa campioană, lejer, relaxat, probabil a văzut și galeria care striga ‘Gică Hagi! Gică Hagi!’ A fost o chestiune de bun simț, asta s-a întâmplat în seara asta. N-au jucat nici ei la turație maximă (n.r. rezervele Stelei). Campioni sunt. Le era și lor jenă de Dică, au fost niște chestii de omenie. Iancu venea de la ei…Dar nu blaturi! Nu poate să mă oprească nimeni să mă bucur pentru nașul meu. Mi-a fost frică să nu egalăm la 1-4. Doru Bratu e cel mai bun băiat!”, a declarat Becali la final.

Cu acest rezultat, Viitorul are toate șansele să evite retrogradarea, în dauna Concordiei Chiajna. Constănțenii au 33 de puncte, în vreme ce Ceahlăul are 31, Concordia 30 și CS Severin 27.

Laurenţiu Reghemcapf a spus la finalul meciului cu Viitorul Constanţa că este o posibilitate foarte mare să plece la finalul acestui sezon, supărat fiind de aranjamentul cu Viitorul Constanța.

>