Breaking news

Steaua a pierdut returul cu Trencin dar s-a calificat în turul trei al Champions League

Steaua Bucureşti a fost învinsă miercuri seară, pe Național Arena, de echipa AS Trencin, în returul turului al doilea preliminar la Champions League, cu scorul de 3-2. Însă, în ciuda acestei înfrângeri, Steaua merge mai departe grație celor două goluri marcate în tur.

steaua - trencinCalificare cu noroc pentru Steaua în turul trei al Champions League. Elevii lui Mirel Rădoi au jucat catastrofal de slab și erau cât pe ce să piardă calificarea pe teren propriu.

Slovacii au deschis scorul în minutul 13 prin golul marcat de Wesley, iar opt minute mai târziu AS Trencin conducea cu 2-0 grație golului marcat în minutul 21 de Matus Bero.

Steliștii au reușit să marcheze primul gol abia în minutul 57 prin Muniru. Steaua a reușit egalarea în minutul 60 prin golul marcat de Tade din penalty. Însă, finalul de partidă a aparținut tot slovacilor care au mai marcat încă odată în minutul 84 prin Wesley.

Steliștii au tremurat serios pe final de partidă, însă în cele din urmă meciul s-a încheiat 3-2 pentru oaspeți și steliștii merg în turul trei unde vor juca cu campioana Serbiei, Partizan Belgrad.

Partida tur se va disputa la București, cu porțile închise, pe 28 sau 29 iulie, iar returul la Belgrad, pe 4/5 august.