Breaking news

Steaua a bifat primul eșec pe teren propriu. A fost învinsă de FC Vaslui

loading...

Steaua București a fost învinsă vineri seară, pe teren propriu de FC Vaslui, într-un meci din campionatul intern. Steliștii au bifat astfel primul eșec din actualul sezon.

steaua - chelseaSteaua a pus capăt seriei de victorii în lanț din Liga 1, după înfrângerea de vineri seară, de pe teren propriu, cu FC Vaslui.

Coșmarul FC Vaslui sa repetat pentru a doua oară în mandatul lui Laurențiu Reghecampf la Steaua. După înfrângerea suferită în 2013 în fața moldovenilor, scenariul s-a repetat și în acest sezon. Veniți cu inima îndoită și pe ultima sută de metri, întrucât nu și-au mai primit banii de la club de nouă luni de zile, moldovenii de la FC Vaslui și-au adjudecat la limită, victoria în Ghencea. și asta grație golului marcat în minutul 85 de Temwanjera.

Laurențiu Reghecampf a blamat la conferința de presă comportamentul jucătorilor adverși din zilele premergătoare partidei: Cei care conduc fotbalul românesc trebuie să analizeze foarte atent această situație să nu se mai întâmple, pentru că nu este ok pentru imaginea fotbalului românesc. Cred că jucătorii când au anumite probleme financiare, trebuie să apeleze la comisiile abilitate sau la cei care trebuie să rezolve aceste situații. Noi trebuie să ne pregătim pentru meciuri așa cum scrie în regulament și nu să stăm să urmărim dacă vin cu prima sau cu a doua echipă. Nu este corect față de noi, este o situație urâtă pentru fotbalul românesc”, a spus tehnicianul liderului.

În privința eșecului cu moldovenii, antrenorul roș-albaștrilor a spus că își dorește ca acesta să fie doar un episod izolat și să nu devină o modă în Liga 1: Nu face bine fotbalului românesc. A fost un incident, sper să nu se mai întâmple acest lucru. Cu toții ne dorim ca lucrurile să fie reglate în fotbal, ca să nu mai avem parte de asemenea incidente.

Meciul pierdut cu moldovenii nu reprezintă doar o piedică în calea adjudecării titlului cu numărul 25, ci și o premieră negativă în cariera de antrenor a lui Reghecampf la Steaua.

De când a preluat formația roș-albastră, tehnicianul de 38 de ani nu avusese două meciuri oficiale la rând fără ca echipa sa să nu înscrie!

loading...