Breaking news

Statiunea Venus este de vis

Pentru multi, statiunea Venus a devenit o alegere mult mai buna decat Mamaia sau Costiensti, deoarece statiunea Venus ofera confort si preturi bune. Aceasta se afla in partea sudica a litoralului romanesc, la doar 3 kilometri de Mangalia si aproximativ 42 de kilometri de Constanta. Din punct de vedere administrativ, statiunea care poarta numele zeitei frumusetii apartine de orasul Mangalia. Dominata de o vegetatie bogata, statiunea Venus este locatia perfecta in care va puteti relaxa sub actiunea benefica a factorilor naturali: apa, soare si briza. Datorita izvoarelor de apa minerala sulfuroasa hipotermala care sunt captate in zona, Venus s-a dezvoltat ca statiune balneara in care pot fi tratate o serie de afectiuni importanta. Statiunea este cunoscuta ca fiind o locatie in care apa marii este linistita, iar algele isi fac aparitia destul de rar la mal.

 

Statiunea Venus este cunoscuta pentru caracterul ei balneoclimateric. Din pamantul sau izvorasc ape minerale sulfuroase hipotermale care pot vindeca o multime de afectiuni: spondiloza cervicala, dorsala si lombara, stari posttraumatismale, anemie secundara, rahitism, boli ale pielii si o serie de boli ginecologice, etc. Pe langa aceste ape minerale, puteti beneficia de efectele terapeutice ale razelor soarelui, apei marii si brizei.

 

De asemenea, un hotel in Venus prezinta preturi excelente si confort care depaseste orice imaginatie. Statiunea Venus are unitati de cazare pentru orice tip de buget, deoarece cuprinde hoteluri clasificate de la 4 stele la 1 stea. Cele mai luxoase hoteluri din statiune sunt dotate cu sali de fitness, locatii de evenimente, piscina, locuri de joaca pentru copii si sali de conferinte. La intrarea dinspre Mangalia este deschis un parc de distractii, iar intre statiunile Venus si Saturn se instaleaza in fiecare sezon Circul.

 

Sederea intr-un hotel in Venus 4 stele este o alegere buna atat pentru familii cu copii, cat si pentru cupluri tinere.

 

Hotelurile de patru stele sunt unitati mari, de lux, cu personal complet si cu un numar impresionant de servicii suplimentare. Camerele spatioase sunt frumos amenajate, cu mobilier premium si includ elemente de lux, cum ar fi lenjerie de pat luxoasa si produse de baie fine.

 

Hotelurile de patru stele ofera o multime de servicii si facilitati speciale, inclusiv servicii de concierge, mese rafinate, mai multe piscine si cazi cu hidromasaj, centre de fitness de inalta clasa, clopote, room service, parcare cu valet, SPA-uri de zi, servicii de limuzina si o serie de servicii speciale apartamente.

 

Vacantale sunt intotdeuna un prilej de relaxare si de a redescoperi anumite locuri din Romania care sa inspire calatorul in a face lucruri noi si interesante. Statiunea Venus este o oaza prea putin cunoscuta pentru calatorii tineri si trebuie vizitata cel putin odata. Litoralul romanesc este in plina expansiune, iar Venus ofera preturi avantajoase, cazare de lux cu toate conditiile si o plaja superba cu apa limpede, fara alge si servicii precum in occident. Statiunea Venus este o alegere foarte buna pentru oricine doreste sa vada si alte aspecte alte litoralului romanesc!

 

Recomandarea noastra pentru un sejur in Venus este Hotel Melodia. Adresa: Strada Gala Galaction, Venus 905504.

 

>