Breaking news

STAȚIUNE ÎN PARAGINĂ | Așa arată acum Stațiunea Olimp cu 15 zile înainte de debutul sezonului estival

loading...

Stațiunea Olimp, cândva perla litoralului românesc, este acum de nerecunoscut. Hoteluri în paragină, străzi și trotuare pline de gropi, coșuri de gunoi rupte. Imagina este una dezolantă și te face să te întrebi dacă cineva mai locuiește în această stațiune sau este totul părăsit.

statiunea olimp 2016Olimp, una dintre cele şase staţiuni balneoclimaterice de pe litoralul românesc al Marii Negre, situate în arealul Comorova, a fost introdusă în circuitul turistic în anul 1972.

Dacă în trecut staţiunea era vizitată pentru tratarea unor afecţiuni reumatismale, ginecologice, posttraumatice, endocrinice, respiratorii și  dermatologice, în prezent nici câinii nu mai calcă prin stațiune.

Curele inventate de Ana Aslan atrăgeau în perioada comunistă mii de vizitatori, inclusiv străini. Dacă în era comunistă era considerată o stațiune de lux, în prezent a ajuns în paragină.

Hotelul Panoramic este o ruină. Dacă în urmă cu 10-15 ani, aici erau cazați mii de turiști, azi, nu pot înopta în clădire decât câinii și oamenii străzii.

Stațiunea Olimp decade de la o zi la alta și asta în condițiile în care dispune de o faleză înaltă care oferă o panorama frumoasă asupra Marii Negre.

Iată în imagini cum arată acum Stațiunea Olimp cu 15 zile înainte de debutul sezonului estival de concedii la malul Mării Negre.

hotel panoramichotel statiune olimphotel amfiteatrustatiunea olimp 2statiunea olimp 1plaja statiunea olimpplaja statiune olimpstatiunea olimp

loading...