Breaking news

Starurile show-ului „Ham talent” au avut parte de condiții speciale

La „Ham talent”, necuvântătoarele au avut toate condițiile necesare pentru a se simți bine în blana lor atât pe scenă, cât și în culise.

rate ham talentCa să nu fie în pericol și să nu alunece în timpul show-ului, anumite animale și-au făcut numărul pe o mochetă care acoperă în totalitate platoul emisiunii.

Pentru altele, mai sfioase din fire, spectatorii și membrii juriului au fost rugați să nu aplaude niciodată, nici atunci când intră în scenă, nici în timpul reprezentației.

În culise, ele au fost ținute separat, în funcție de temperamentul caracteristic fiecărei specii sau individ în parte, pentru a nu intra în conflict și a nu fi stresate.

Ele au fost supravegheate în permanență de echipa fundației Vier Pfoten, cea care a avut grijă să fie respectate toate condițiile necesare animalelor – apă, hrană, umbră și, la nevoie, asistență medical-veterinară.

„Rolul echipei Vier Pfoten a fost acela de a oferi expertiză cu privire la buna desfășurare a acțiunilor în care au fost implicate animale. Am intervenit de fiecare dată când am considerat că animalele ar fi putut fi supuse vreunui risc, oricât de mic”, declară Kuki Bărbuceanu, project manager Vier Pfoten România.

ham talent

>