Breaking news

Starbalm Sport Care. Pentru articulatii mobile și musculatură relaxată – VIDEO

Indiferent că faci sport de performanță, sau ăți dorești articulații puternice și sănătoase, trebuie să ai grijă ce mânănci, cum mănânci și cum te îngrijești. Un ajutor este binevenit în acest sens. Pentru articulații mobile și musculatură relaxată, companiile de profil Business Partner SRL si Chrispharmablue SRL., recomandă STARBALM Sport Care.

Importanța produselor STARBALM® pentru articulații și musculatură

Produsele STARBALM® din linia ROSIE sunt esențiale pentru menținerea sănătății articulațiilor și a musculaturii. Aceste produse sunt sigure, ușor de aplicat și extrem de eficiente în ameliorarea și prevenirea durerilor musculare și articulare.

  • Înainte de antrenament: Produsele STARBALM® ROSIE pregătesc mușchii și articulațiile pentru efort, stimulând circulația sanguină și oferind un efect de încălzire.
  • După antrenament: Aceste produse ajută la relaxarea musculaturii și accelerează procesul de recuperare.

Acestea sunt recomandate atât persoanelor active, cât și sportivilor, datorită ingredientelor lor 100% naturale și statutului de dispozitive medicale.

Eficiența produselor STARBALM® din linia ALBASTRĂ

Produsele STARBALM® din linia ALBASTRĂ sunt la fel de importante pentru ameliorarea și prevenirea durerilor musculare și articulare. Acestea sunt sigure și ușor de utilizat, având efecte benefice atât în timpul, cât și după exercițiile fizice.

  • În timpul și după antrenament: Produsele STARBALM® ALBASTRĂ relaxează mușchii, previn inflamațiile și tratează leziunile minore, asigurând o recuperare rapidă și eficientă.

Ca și cele din linia roșie, aceste produse sunt dispozitive medicale, realizate din ingrediente 100% naturale.

Disponibilitate

Puteți achiziționa produsele STARBALM® de pe următoarele site-uri:

Asigurați-vă că aveți articulații sănătoase și musculatură relaxată cu ajutorul produselor STARBALM®!

Din luna iulie 2024,  STARBALM Sport Care devine sponsor oficial al circuitului de tenis RTP, pentru a se asigura că jucătorii de tenis care participă la turneele Romanian Tenis Premium au articulații puternice și sănătoase, care îi-i ajute la cât mai multe victorii și turnee câștigate.

>