Breaking news

Sportivii români merg la Jocurile Olimpice de la Paris cu Aeronava Tarom numită Nadia Comăneci

Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris, TAROM a redenumit aeronava care va purta sportivii români către capitala Franței, Nadia Comăneci, cea mai titrată gimnastă româncă din toate timpurile.

Numele și autograful Nadiei Comăneci au fost colantate pe aeronava TAROM Boeing 737-800, numită anterior „Sarmizegetuza”, în onoarea deținătoarei a cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice, în 1976 și în 1980, și a recordului pentru prima notă de 10 din istoria gimnasticii, la Montreal.

„Este o onoare să mă aflu mereu aproape de țara mea și de sportul românesc. Mult succes la Jocurile Olimpice de la Paris!”, le-a transmis Nadia Comăneci sportivilor români.

Compania TAROM este un partener tradițional al lotului olimpic român și va purta „tricolorii” și în acest an la Jocurile Olimpice de la Paris, care se vor desfășura în perioada 26 iulie – 11 august 2024.

Aceasta este prima aeronavă din flota TAROM care preia numele unui sportiv român.

Reamintim ca Nadia Comeci și TAROM au încheiat un parteneriat, prin care numele celebrei gimnaste va fi asociat cu o aeronavă B737-800 din flota companiei. Aeronava, denumită Nadia Comăneci, va transporta sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris și va continua să deservescă pasagerii companiei.

>